![]() |
[8.1]Banshee Quest Caly
Caly Banshee Quest by Me Tibia 8.1, Guardia >>> http://www.***********.com/380156660.html
Zamiast gwiazdek: s p e e d y s h a r e Żadnych keyloggerów - gwarantuję. Hail [CHAR]Galius Reviand[/CHAR] Troszke noob team, ale ogólnie fajny :P |
|
@upkeylogerek
|
Cytuj:
@UP tylko rehost keylogger Autor dal bez keya normalny filmik |
@3up
keylogger @up i 2xup sekundy ;s @topic film zasysam, sorry za tego posta, ale musiałem się wyrwać z info o keyu :p @co do rehosta jaki banshee quest (cały) zmiesciłby się w 2 mb? beznadzieja ;sss i to pod nazwą orshabaal dam edita @edit @topic @film nawet spoko, ktos was zostawił na final roomie :( btw. royal mowił "my to chyba 4 godziny bedziemy robic' i miał racje ^^ Pozdro |
Żadnego keya nie ma :P Ja tam wole sam na wszystko zarobic. Ja nie noob.
UWAGA! Rehost nie jest mój. Lepiej nie ściągać! OSTRZEGAM |
@up
Boże! Popraw ten błąd! Nie pisze się lepjej tylko lepiej! Jeszcze taką czcionką błąd! @topic Nie chce mi się filmu oglądać, bo wiem ile trwa banshee quest, a ja czasu zbytnio nie mam dzisiaj. :D Ale na pewno warto, chociaż na forum nie powinno się dawać całych questów, ale to tak na marginesie. :p |
Cytuj:
|
Jak to Banshee quest długiii... Ale filmik spoko, wszystko poszło jak należy Gratuluje ;)
Hail Guardia xD |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:34. |