![]() |
Nuuuuda...
|
Nawet spox ten ślub, na harmoni też był dziś 1.
|
EE tam moze dla Ciebie to bylo przezycie bo mnei to nawet nie rusza :|
|
gut
No zdjęcia takie sobie, morzesz mi dac twój nr gg ?
|
nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuda
|
@navion
Pod moim nickiem jest takie usmiechniete sloneczko, tam znajdziesz. @all wiem ze niespesjalnie to pasjnujace, ale obiecalem ze wrzuce. |
Moj server..i moi qmple:). Knight of heart(a wiesz jak sie fajnie gralo w noge?:P)...Druid Krzysiu..widze ze zabawa byla niezla.
Ps. Gildia Gandalfa sie rozpadla?:D |
Hehe Laguss :) mowiles ze zrobisz i zrobiles. Ja sam jestem na tym slubie (Knight of Heart) i zrobilem nawet filmik z niego ktory postaram sie umiescic na forum w najblizszym czasie :). Czy ktos mowil, ze slub byl nudny? X(
PS.Afinor nie moglem przyjechac powtarzam poraz 100 !!! :tongue: ;( |
Panna młoda siedzi zaraz przy dzrzwiach a to oznacza ze jest najmniej wazna. Tak sie uczylem na histori ze ten kto siedzi zaraz przy drzwiach jest najmniej wazny.
|
Hyh fajnie bylo na slubie a najlepsza bylo rozpoczecie uroczystosci z gfb : )
Ale cienko na ss'ach wypadlem :P |
Spoxx!!!
Bardzo ciekawe Wesele 8o |
Slub....
Najgorszy slub jak widzialem w zyciu. Bez obrazy ale to bylo gowno a nie slub. Przeciez wy nawet tam nic nie przygotowaliscie. Naprawde szkoda czasu na takie beznadzieje sluby. X( (Najgorszy slub jaki mialem okazje ogladac) :kat:
|
Troche to nudne ;/
|
Też jestem na Isarze :) ale w AB :D albo mi się zdawało,albo ten trup,to był ten "ksiądz" co?? :) faajnie.tylko troszke nudno(jak zawsze)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:10. |