![]() |
Mdw Rl Foto.
Witam.Chcialbym wam przedstawic fotke MDW na rl
Ukryty tekst:
|
Walnij się w łeb i wyjdź.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
.
Wyjdz.
>.> |
@Smerf.hsb
Najwyraźniej jesteś niedowartościowany w realnym życiu.To tłumaczy dlaczego piszesz ciągle głupie tematy i patrzysz jak ludzie Cię wyzywają. Naprawdę przykro mi Ciebie ale niestety nie mogę Ci pomóc,powinieneś skorzystać z porady specjalisty :( |
hahaha czego to nooby nie wymyslą :)
|
sexi :* <10>
|
Kocham to forum i ich moderatorów :* bIg KiSs :************************************************* ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ***********************************************
|
Poza tym napoisałem,że RL FOtke MDW pokaze,a pokazalem,wie kurwa o chuj wam chodzi??
MDW - Majonez Dekoracyjny Winiary |
dawno mnie nic tak nie rozbawiło :P
|
Cytuj:
|
haha :P nawet dobre :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:06. |