![]() |
Aol
Co sie dzieje z aolem gdy padne...czy zamienia sie w broken amulet i jak ktos znajdzie moje zwloki to znajdzie broken amulet czy po prostu aol znika
|
Aol znika.
|
Jak padniesz z aolem to zamienia sie on w megazorda
|
hahahaha to byo dobre z tym megazordem xD
|
@up xDDDDDDDD
@Autor Za ile kupiles hara na allegro? |
@Up
A dlaczego zakładasz, że autor kupił postać? Jak możesz dostrzec w jego podpisie, ma 53 lvl. Przypuszczam, że nie czuł wcześniej potrzeby noszenia aola, do czasu gdy kupił jakiś drogi item, grubo przekraczający jego wartość. Tak więc, jak już część użytkowników wcześniej napisała, Aol znika. (Pomijam to, że wystarczyło poszukać) @Down Nie patrzałem na jego posty. Być może faktycznie chara kupił. |
@up
jeśli chodzi o atora to wytaczy poczytać inne jego posty żeby to stwierdzić... @top aol znika... |
Nie kupilem hara na allegro i nie mam zamiaru sie z wami klocic -.- jesli ktos z was kupil i chce pogadac jak to jest to nie ze mna.Napisalem ten temat bo mialem juz aola padlem i mi wypadl i chcialem sie dowiedziec co sie z nims tanie.Szukalem ale nie znalazlem wiec napisalem ten temat w sumie to tego jest forum .
|
Jak wiadomo,Amulet of loss(los?),
służy do tego,żeby przy naszej smierci żadna częśc z naszego ekwipunku nie została stracona. Gdy zakupimy owy amulet załozymy go "na swoje miejsce",przy naszej śmierci nic z ekwpiunku nam nie wypada,zaś znika sam amulet. W naszym ciele zostanie tylko pustka. Pozdrawiam. |
Cytuj:
|
ja mam inne pytanie.
Bo jak ma się aol to nic nie spada, a jak ma sie założony aol i ma się red skula to jak to jest? |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:49. |