![]() |
Kolejny Isaryjski rodak-zlodziej
14:35 Velefor: i sell k-arm, p-arms - no parcel (Ab)
14:35 Domlilnik: i buy 14:36 Domlilnik: k-armo 14:36 Velefor: 11 k 14:36 Domlilnik: ok 14:36 Domlilnik: where are u 14:36 Velefor: Ab'dendriel 14:37 Domlilnik: me Venore 14:37 Domlilnik: poland ? 14:37 Velefor: yes 14:37 Domlilnik: siemka :D 14:37 Velefor: cze 14:38 Velefor: czyli chcesz kupic? 14:39 Domlilnik: tak 14:39 Domlilnik: jasne 14:39 Domlilnik: skad jestes ? 14:39 Velefor: zaraz bede w Venore 14:39 Domlilnik: mozemy parcelem rodak rodaka nie oszuka :D 14:39 Velefor: nie, mam pacc - poplyne statkiem 14:39 Velefor: ok? 14:40 Domlilnik: nie 14:40 Velefor: poza tym rodacy jakos najczesciej mnie oszukuja 14:40 Velefor: parcel trade nie wchodzi w rachube 14:41 Velefor: albo dostarczam osobiscie albo nie ma o czym mowic 14:42 Velefor: a wiec? 14:46 Velefor: HA! 10 lvl druid, cos Cie ostatnio czesto zabijaja brachu - po rozmowie wnioskuje ze za zlodziejstwo 14:46 Velefor: zegnam i ostrzegam Temat zalozylem by ustrzec mniej doswiadczonych graczy przed takimi delikwentami. |
Polacy to zazwyczaj najwieksi złodzieje(naPK maja za slabe levele)ale nie rozumiem dlaczego okradamy samych siebie
|
:D
Jednak sa takie sioty jak polacy ktorzy zabiaja lub okradaja swoich ja mam wieksze zaufanie do swoich kolegow szwedow nisz polakow
|
.....
nie wszyscy polacy oszukują (mnie jeszcze nigdy[na Danubi])
ale za to mnie dwaj Pk-polacy zabli :( (a zginąlem 3 razy przez pk) i całkiem wysokie levele mieli |
hm wodac wiec ze polacy to narod leniwy... tacy zlodzieje sa leniwi niechce im sie uczciwie grac , zbierac loota tylko dorazu chca miec k-setu fsy itp. (jak ktos powiedzial na pk maja za maly lv bo niechce im sie expic bo sa leniwi :) )
|
Polacy jeszcze sie od Komuny nie odzwyczalili :D Tylko sie lenic i kraść potrafią :d Dlatego nigdy nie traduje parcelami szczególnie z Polakami :D
|
heeh , jak widac istnieja polacy ktorzy sa pod wplywem "ciemnej strony" N00Brainow - ja takich traktuje jak kazdego zlodzieja i pk jak mam mozliwosc. ostatnio nawet jeden zlodziej przed moim ostatnim hmmem "bye" napisal. przynajmniej kulturalny byl :D
|
ale nie stety Polacy sami często obrywają za takich ludzi jeszcze jak taki się przyzna że jest polakiem to .....
|
Mnie raz polak obrobil z 3,8 k!!!
Parcelem oczywiscie.... A potem jush przestal grac ta postacia.... |
Grrr
Tak sie sklada ze ten domi... cos tam mnie tez w bombe zrobli na 7k niech go chu... szczeli, masakra coraz wiencej zlodziej na isaze Buuu ;(
|
Na liberze jest taki kolo - Golonko - polak złodziej ma 4 lvl, lepiej nie handlujcie z nim :)
|
na isarze jest gracz o nicku : ingatus okradl kilkau ludzi wtym mojeog kumpla
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:52. |