Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=14)
-   -   Podania do grupy "tibia.pl support" (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=167125)

Atimcia 26-02-2008 22:11

Podania do grupy "tibia.pl support"

Tutaj możecie zgłaszać swoje podania do grupy współpracowników serwisu tibia.pl, według następującego wzoru:
Cytuj:

• Twój nick.
  • Twój wiek.
  • Na jakim poziomie znasz j. angielski?
  • Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu?
  • Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu?
  • Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę?
  • Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW)
  • Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie?
  • Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ?
  • W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.)
  • Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie?

Podania przyjmujemy do 11 marca 2008, do godz. 22:00.
O przyjęciu do grupy poinformuje Cię OSOBIŚCIE przez PW w 14 dni od zakończenia przyjmowania podań!

UWAGA!
Nabór do supportu kończy się 11 marca - NIE WCZEŚNIEJ! Jeżeli Cię wybierzemy, dowiesz się o tym ode mnie po 11 Marca! Nie przez GG, nie w tibii - jedynie przez PW na forum. Dowiedzieliśmy się, że były już próby wyłudzenia haseł do gry. Osoby podawające się za członków Tibia.pl Teamu pisały przez GG lub w tibii, że wybory zostały wcześniej zakończone i są już nowi członkowie, tylko potrzebują haseł do gry w celu weryfikacji danych.
PAMIĘTAJ: Nikt z naszego teamu nigdy nie poprosi Cię o hasła do Twojego konta.

Uwaga(2)!
Wszelkie komentarze w tym temacie są zabronione i będą karane odrzuceniem podania lub punktami karnymi!

Krakowiak 26-02-2008 22:56

* Krakowiak
* 15
* zaawansowany,uczę się w szkole , na kursach no i w mojej nauce angielskiego miała jakiś udział Tibia ;P
* Niemiecki ale słabo,podstawy brazylijskiego
* początkujący c++ html zaawansowany(w miarę)
* W tibię gram od jakichś 5 lat, poświęcam jej 3-6 h dziennie(mam dużo wolnego czasu :P)
* Największy lvl miałem 59,obecnie hacked zaczynam swoją przygodę na Nebuli nick Remyn mam pacca :P(często zmieniałem postacie)Moją pierwszą postacią był Lord the Wolf zrobiłem nim 15 lvl ,gra nim była jeszcze samą przyjemnością ;/. Potem zaczeło się już tylko maniakalne expienie xD.
* Byłem moderatorem na kilku forach fanowskich,nie były to jakieś giganty ale swoje doświadczenie mam ;) Pomagałem w tworzeniu kilku acc makerów na ots.
* Ok. 2 lat wcześniej siedziałem na tibia.org.pl
* Chciałbym pomagać w dziale "potwory" bo je znam najlepiej,znam wiele trików i ich słabostek! Mógłbym też pisać poradniki dla KAŻDEJ profesji ponieważ w moim tibijskim dorobku grałem już wszystkimi. Zadowolony był bym także w dziale mapy. Nie obrażę się jak będe musiał śledzić i tłumaczyć newsy.
* Myślę że moje doświadczenie pomogłoby wielu innym graczom lepiej poznać świat Tibi i umilić im codzienną grę.Moim marzeniem jest przywrócenie tibi atmosfery rpg! . No i jestem 2 xD ;P

Sir'Matek 26-02-2008 22:58

*Sir'Matek
*16
*zaawansowany
*nie
*html - podstawy/lekko zaawansowany
*zaczynałem grać w tibię w 2005 roku, przeważnie siedzę 3 godziny dziennie (gra z przerwami oczywiscie)
*pierwsza i najlepsza: Sergeant Pacha (posiadał 78 lvl knight, lecz hunted)
*jedynie html
*nie brałem udziału w żadnych projektach
*od:
05 01 2006 odwiedzam regularnie stronę jak i forum
*taktyki, potwory, dział o ekwipunku
*dział potwory i taktyki jest bardzo ważny, a brakuje tam wielu informacji. Chciałbym na bieżąco uzupełniać braki w informacjach. Na pewno wielu osobom to pomoże. Poswięcam dużo czasu forum.

@dodatkowa informacja
aktualnie nie gram by mieć h lvl, bardziej zajmuje się teoriami i zbieraniem informacji. Więcej czasu poswięcam forum.

Dziekuje
Pozdrawiam

paffelek 26-02-2008 23:00

Podanie

-paffelek
-16 lat (ur. 23.04)
-j. angielski znam na poziomie dobrym
-znam również podstawy rosyjskiego, może się przyda :D
-znam trochę html, dawno się tym nie zajmowałem nie licząc informatyki
-w tibie gram od grudnia 2004 roku, na grę poświęcam ok. 30 godzin tygodniowo
-najlepsza postać to Liczbix, 102 Elite Knight (niegdyś 108), obecnie Liczbix Pall, 50 Royal Palladin. Oby dwie postaci na Harmonii
-starałem się znajdować błędy na Ourtibia.com jednak pomoc ze strony innych użytkowników była bardzo duża, a ja nie miałem aż tyle czasu. Oprócz tego miałem internetowego bloga około roku, dzięki temu nauczyłem się podstaw html'a
-użytkownikiem forum jestem od maja 2005 roku
-przede wszystkim polecam się jeśli chodzi o spam na forum :D często je odwiedzam (kilka razy dziennie) sam usunąłbym kilka swoich postów. Jeśli chodzi o dziedzinę to myslę, że looty, czary (zwłaszcza knighta, palladyna) bo są troche niedopracowane ;) ale w każdym innym dziale chętnie spróbuje swoich sił
-Odpowiedzialny, zdaję sobie sprawę, że tibia.pl to wielkie przedsięwzięcie i nie ma mowy o żadnych 'psikusach' czy niedojrzałym zachowaniu.

Maxelin 26-02-2008 23:05

* Lord Relax
* 16
* ponad podstawowy, potrafię się dogadać w ludźmi po angielsku
* żadne
* html,, poziom podstawowy
* leci piąty rok i gram 2-3h dziennie czasem dłużej jak mam więcej czasu i mi się nudzi
* 47 knight Lord Relax, poprzednio 59 elder druid Maxelin który niestety spadł z lvlem
* stworzyłem swoją stronę ale nie było to nic wielkiego dużego doświadczenia w tym kierunku niemam
* od początku mojej gry w tibie czyli już piąty rok
* Najbardziej mapy, lubię zwiedzać, w małym stopniu już przysłużyłem się do projektu tibia earth nickiem "Ardor Kiya"
* jestem w stanie bardzo się poświęcić jeśli chodzi o pomaganie tak dużemu projektowi jak tibia.pl, jako geograf ;) mógłbym się bardzo przysłużyć ponieważ mam do tego dużo cierpliwości. Poza tym interesuje mnie ten darmowy pacc nawiasem mówiąc ;)

Vadem 26-02-2008 23:07

1. Vadem
2. W tym roku 18
3. Angielski W miare dobry, potrafię sie porozumieć
4. W 1 lo Podstawy Francuskiego, zielone pojecie o niemieckim
5. Dobrze znam HTML ale szybko sie nauczę tego czego bedziecie wymagac
6. Humm od 2004 roku czyli z 4 lata, Dziennie po 2-3h, w weekendy do 5
7. 132 <- look na profil
8. Niestety nie pomagalem w niczym :|
9. To konto powstalo w 2006 r. ale posiadalem inne od 2004
10. Potworki ;:.:;
11. Humm ciężkie pytanie... Uważam ze jeżeli dostąpię zaszczytu zostania włączonym do Supportu to będę sie staral z calych sil wywiazywac z moich obowiązków... Ale czy zostane to juz nie ode mnie zalezy

master'hero 26-02-2008 23:18

Zgłoszenie

master'hero
18(więc juz nie :baby: ) ;)
Liceum/lingwista(b. dobrze)B)
Niemiecki(dobrze)
Hiszpański(podstawy)
troche html-średnio (zabawa) php(zabawa)
Created: (Sep 30 2004, 11:58:19 CEST)
weekendy 2-3h(oczywiście bez dłuższych quest'ów, czy wojen)
tydzień ok. 1h (------------------- ll ll -------------------)
Royal Donatello (71lvl)
tworzyłem, ale tylko dla zabawy(mad. na fanowskich stronach)
od kiedy gram w tibie 4 lata ;P(już niezły wyrok by był) ;P
-taktyki to moja pasja :) tylko one mnie interesują i chętnie sięnimi podziele :] a troche ich znam.
-powinniście mnie wziąć ponieważ to jedyna i niepowtażalna okazja ::cup: a poważnie fajni było by pomagać, to będzie moja spłata za to co ta strona dała mi przez te lata. Chce się odwdzięczyć.

greg007 26-02-2008 23:22

1. Arto Deran
2. 18 lat
3. j. angielski znam słabo ale angielski komputerowy na 5:)
4. nie
5. znam c++ w stopniu średnio zaawansowanym. HTML perfekt. PHP stopień podstawowy. java script średnio zaawansowany.
6. w tibie gram od ok 2,5 roku na dzień gram- to zależy od lekcji itp. ale prawie caly czas jest włączona jak nie expie to bije mlvl i tibia zminimalizowana, wtedy robie lekcje i ucze sie.
7. najwyższa postać to obecna 54lvl druid(Arto Deran), poza tym kilka 30lvl i 40lvl. jedna nawet jest na tym samym koncie co Arto Deran:P
8. bardzo duże tworze strony od bardzo dawna. Mój największy projekt to całkowita edycja strony o maszynach rolniczych i budynkach gospodarczych. nazwy firmy nie pamiętam bo robiłem ją jak we wakacje poszedłem sobie dorobić:P poza tym z lekcji specjalizacja(tworzenie stron WWW) mam 6 i zawsze pomagam klasie jak czegoś nie rozumieją.
9. użytkownikiem tibia.pl jestem od początku mojej gry. ale nie miałem nigdy czasu na fora i dopiero niedawno się zarejestrowałem.
10. mogę pomagać we wszystkich dziedzinach związanych z edycją stron www. oraz np rozmieszczeniem potworów i mapą np. denerwuje mnie to że Tibian Earth nie jest do tej pory wyedytowane a jak dawno był ubdate.
11. to pytanie zostawiam wam nie mam opcji. lobie pisać strony i to mój zawód. mam dużą wiedzę na ten tema i mogę być przydatny.

Kropka997 26-02-2008 23:25

Witam:)
Nick:
Lord Kropa
*Na jakim poziomie znasz j. angielski?
Z angielskiego nie jestem perfect ale daje sobie rade porozumiewac z innymi;>
* Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu?
Angielski tylko ;P
* Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu?
Html 8/10
* Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę?
W tibie gram od wersji 7,5 tzn 5 lat, dziennie w tibie gram nie wiele od 2 do 5h dziennie nie kreci mnie zabardzo jak przedtem
* Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW)
Aktualnie moj pallek ma 61 lvl nick: Lord Kropa
* Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie?
Doswiadczenie jakies mam - robilem stronke dla klasy, wiekszych projektow nie tworzylem
* Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ?
Te forum odwiedzalem od dawna ale nie bylem zarejestrowany, te konto mam odroku poprzednie mialem od 3 lat ale jest zbanowane;>
* W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.)
Interesuja mnie mapy potwory ewentualnie questy
* Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie?
Jakbym zostal jednym z waszych to sprawy wzial bym w soje rece, polowe czasu jakiego spedzam przed komputerem poswiecal bym dla Tibia.pl, i sadze ze jestem odpowiedzialny za to co robie.
Pozdrawiam Kropa:P

Coach 26-02-2008 23:25

podanie

* Twój nick.
Coach
* Twój wiek.
16 rocznikowo
* Na jakim poziomie znasz j. angielski?
na piątkę w 3 gimnazjum tzn. dogadam się z anglikiem bez problem ( z niemcem na wymianie po ang sie dogadywałem spoko )
uczę się z babcią niemieckiego , na razie podstawowy
* Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu?
poziom podstawowy html i C++
Od grudnia 2005 , gram z przerwami ale średnio dziennie 2h
* Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW)
Sister Of Kolczu , 32 lvl
* Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie?
jak trzeba zrobię stronę , ale z powodu braku czasu jedyna strona jaką zrobiłem to na informatykę (za którą dostałem 6 :cup: )
użytkownikiem od stycznia 2007 , ale wcześniej zacząłem przeglądać , około lata 2006
w dziale potwory, taktyki oraz przedmioty
Chcę pomóc rozwijać się stronie www.tibia.pl oraz chcę w końcu zmusić się do jakiegoś konkretnego zajęcia, dzięki któremu rozwijałbym się

Szybki'lols 26-02-2008 23:28

Witam

* Loth Alanthorus

* Niedługo 17

* Dobry

* Rosyjski(słabo), Niemiecki(dobry),Francuski(średnio)

* C++(dobrze),Html(bardzo dobrze),Php(dobrze)

* Gram od 2003 roku, oczywiście ciągle zmieniałem postacie, teraz gram moim paladynem :) Dziennie gram około 4-6h.

* Posiadałem postać o nicku Szybki'lols 130 ek który został zhakowany (miałem stary komputer bez zabezpieczeń).

* Hmm... portal muzyczny oraz stronę jeden z szkół.

* Miałem tu konto... długo nie wchodziłem i zapomniałem hasła, ale wchodziłem na nie około 2-3 lat, tym kontem jestem zarejestrowany około roku.

* Chciałbym pomagać w potworach i taktykach.

* Znam się na rzeczy, dużo gram, lubię odkrywać nowe zagadki i zawsze noszę pełny ekwipunek na takie okoliczności.

Mega_RobalXXL 26-02-2008 23:42

*Twój nick.
-Mega_RobalXXL

*Twój wiek.
-17(rocznikowo 18)

*Na jakim poziomie znasz j. angielski?
-Ponad gimnazjalny

*Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu?
-Nie

*Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu?
-Nie

*Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę?
-3 lata , nie mam określonego czas dziennie/tygodniowo ale codziennie online tibia/forum

*Jaki level ma Twoja najlepsza postać?
- [CHAR]Rookero de'Master[/CHAR]

*Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie?
-Nie mam

*Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ?
-Data dołączenia: 23 04 2006

*W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać?
-Wszystko o Rookgaardzie

*Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie?
-Doświadczenie, rzetelna praca i rozległa wiedza o Rookgaardzie

raven 26-02-2008 23:49

* raven
* 17
* zaawansowany
* niemiecki, zaawansowany
* html - zaawansowany , php - slabo
* 5,5roku 2-3h dziennie, nie raz dluzej
* akutalna : Plantran, 75lvl.
* tworzylem pare stronek,glownie o tematyce rpgow, nowatorskie raczej
* 4 lata 3 miesiace~
* potwory,taktyki,przedmioty,questy. ew. jak z czegos innego bedzie potrzebna pomoc, nie ma problemu, jednak te z najwieksza checia
* powinniscie przyjac mnie poniewaz gram w ta gre juz bardzo dlugo, mimo ze aktualna postac nie ma zbyt wysokiego lvla, to znam ta gre duzo lepiej od ludzi ktorzy moja postac przewyzszaja nawet o paredziesiat poziomow, mam sporo wolnego czasu oraz dlatego ze w jakims stopniu ogolnie chcialbym przyczynic sie do rozwoju tej strony

Vasth 26-02-2008 23:50

Vasth.
16.
Podstawowy.
Szwedzki, podstawowy.
Biegle HTML, srednio-zaawansowany PHP.
Od stycznia 2005. Potrafie zyc bez wlaczonego klienta. Czasami posiedze 6 czy moze nawet 8 h, a czasami nawet nie dotkne.
77 Rayven De'Fire.
Kiedys sie interesowalem tworzeniem stron internetowych nastepnie przeszlo mi na gry online w przegladarkach - Vallheru / Orodlin bylem w teamie programistow (?) Za powaznie brzmi.
Luty 2005.
Dalbym rade we wszystkich jednoczesnie. Dysponuje spora iloscia wolnego czasu.
Posiadam cierpliwosc do pomagania w tworzeniu czegos co juz cos osiagnelo. Czyli jak to napisaliscie: "Będziesz pomagał w Tworzeniu Największej Polskiej Strony Fanowskiej!(...)". Ladnie brzmi ;x.

Levi 26-02-2008 23:53

* Twój nick.
Shadow Reflection

* Twój wiek.
17

dobry/b. dobry(trudno jest tak siebie dobrze ocenić)

Język Rosyjski-podstawy.

Html znam bardzo dobrze(robiłem w tym języku strony internetowe)
C++ Aktualnie podstawy, w wolnych w chwilach staram się poznać coś nowego.

W tibie gram od jakiś ponad 3 lata z przerwą.
Dziennie będą to 2-3 godziny, ewentualnie jakiś dodatkowy czas jeśli akurat skończyłem inne czynności wcześniej.

Moja najlepsza postać aktualnie ma 27 lvl lecz nie jest to główna postać. Postać która się teraz liczy to 25 lvl paladyn którą zacząłem niedawno robić.

-stworzyłem stronę internetową (w czystym hmlt) na konkurs która zajęła 4 miejsce(ehh... te parę punktów ;) )
-admin,moderator rozmaitych na rozmaitych forach

Ze strony jako źródła informacji korzystam od początku mojej przygody z tibią. Od niedawna zacząłem się udzielać na forum.

W tym w czym jestem dobry. Jeśli coś wiem staram się podzielić tą wiedzą z innym. Jeśli miałbym wybierać jakiś dział wybrał bym ekwipunek(dokładniejsze opisanie co, gdzie, jak i dlaczego? ),taktyki na potwory, tłumaczenie tekstów.

* Dlaczego powinniśmy przyjąć właśnie Ciebie?
Ponieważ ja to ja i drugiej takiej osoby nie znajdziecie. Chciałby się przyczynić moją pracą do rozwoju strony tibia.pl a także uczynić niektóre aspekty życia tibijskiego bardziej znanymi dla graczy.

Qrchack 27-02-2008 00:02

1. Ermon von'Moothar
2. 14 lat.
3. 1 klasa gimnazjum+ dodatkowy ang
4. Troche Niemiecki.
5. Nie, nie znam jednak moge sie nauczyc dla dobra.
6. Hmm.. 3-4 godziny dziennie w weekendy kolo 7 do 10. Tak w tibie gram 4 rok.
7. 45 Sorcerer (Facc)- Ermon von'Moothar
8. Kiedys sie tym zajmowalem, jednak prowadze swoj blog, i mialem wlasna stronke internetowa, jednak nie bylo uzytkowanikow wiec skonczylem.
9. Jako czytelnik kolo 3 lat, forum nie caly rok.
10. Chcial bym pomagac w oglaszaniu newsow, zmienianiu danych o potworkach, tzn. potwory, forum, oraz chcial bym zalozyc nowy dzial jako Mapy Respu..
11. Widzalem duzo bledow na stronie, chcial bym je zmienic zeby potem ludzie nie spamowali na Chanelach o ty i owym... Lubie pomagac, Jestem na czas, spelniam kazdy rozkaz, i jestem odpowiedzialny...

mlodysiwek 27-02-2008 00:05

• Mlodysiwek
• 17 lat
• Średnio-zaawansowany
• Niemiecki. Stopień podstawowy
• Nie znam. (bawiłem się kiedyś w Turbo Pascalu)
• Gram niecałe 2 lata, z dwiema przerwami. Zależy. W weekend ile mogę. W Tygodniu często w ogóle nie mogę.
• Moja postać ma 18 poziom "Holly Hammer". Niestety zostałem okradziony z poprzedniego konta do gry a level miałem wtedy 69.
• Moderuje dwa mniejsze fora, dawno temu pomagałem przy tworzeniu stron dla Otsu oraz pisałem newsy, regulaminy itd.
• 30 marca 2006
• Npc, zagadki, questy, mapy.
• Jestem kompetentny, lubię pogawędzić z npc'ami, widzę w Tibii coś więcej niż tylko klepanie potworków bądź ludzi, znam w miarę angielski, lubię pisać, rozpisywać się wręcz.

Pozdrawiam.

Kasior 27-02-2008 00:06

1.Kasior
2.19 lat
3.Średnio-zaawansowany
4.Niemiecki raczej kiepsko trochę rosyjski
5.Nie znam, ale w razie potrzeby nauczę się.
6.Gram od 3 lat i poświęcam grze 2h dziennie.
7.Grałem kilkoma postaciami: Durin Wieczny, Blood-szisza, Beju, Mikkusia, Ivan Alasty. Jednak obecnie gram tylko na postaci o nicku Willeyka.
8.Byłem moderatorem na kilku mniejszych stronach. Jednak nie brałem udziału w żadnym większym przedsięwzięciu.
9.2 lata
10.Potwory, Przedmioty, Magia, Uzbrojenie, Bronie, Mapy, Taktyki.
11.Wiem bardzo dużo o Tibii, jestem doświadczonym graczem. Jestem także na bieżąco z Tibią.pl i Forum. Jestem uprzejmy i miły dla innych. Szybko się uczę. Na pewno znalazłbym przynajmniej godzinę dziennie na zajęcie się Tibią.pl. Nie robię błędów i mam dosyć spory potencjał pisarski. Po prostu profeska;p

Pomocny Murzyn 27-02-2008 00:08

* Twój nick.
Na forum (Pomocny Murzyn) czy w tibii (Cariena)?
* Twój wiek.
14,5
2 gim.
niemiecki, ale słabo
nie
Od listopada 2005 r., ok. 2-4h dziennie (zależy jaki dzień)
Cariena; 70 lvl B)
nie
prawie 2 lata
potwory
Bo jestem najlepszy:D, tak na serio ponieważ aktywnie mogę uczestniczyć w aktualizowaniu stron z potworami (loot, taktyki, opis, występowanie itp.). Jest dużo zgłoszeń więc wątpię, abym został wybrany:p

Michoss 27-02-2008 00:11

-Michos
-15
-Średnio zaawansowany/Zaawansowany
-Ekstremalnie słabo: rosyjski, czeski, niemiecki.
-HTML średnio zaawansowany/zaawansowany. A! I umiem robić MOBy do otsa xd.
-Nie umiem określić od jak dawna, chyba z 4-5 lat, z przerwami. Aktualnie nie gram.
-[CHAR]Michos[/CHAR]
-Kiedyś pomagałem w robieniu stronki o pokemonach xd. Spyro, jak to czytasz, odezwij się xd.
-
Cytuj:

Michal9000
Zbanowany

Data dołączenia: 27 10 2005
-Taktyki potworów, opisy przedmiotów. Takie tam dekoracyjne śmiecie, które nikomu nie są potrzebne, ale stronka z nimi lepiej wygląda.
-Khm:
  • Ponieważ wielu użytkowników na forum mnie lubi
  • Ponieważ tyle samo użytkowników życzy mi śmierci
  • Ponieważ wszyscy użytkownicy którzy mnie nie lubią lub nie nienawidzą to Banici albo multikonta.
  • Ponieważ interesuję się tibią
  • Ponieważ znam całego "Jozina z Bazin" na pamięć
  • ...Tak jak Wiersz o Pierścieniu w wersji polskiej, angielskiej i orkowej, "Bananove Je!", "Blood red sandman" "Wiersz o tym, że trzeba się trochę znać na retoryce i trzeba widzieć cały kontekst", oba monologi Optimusa Prime z kinówki Transformer, i wiele, wiele innych
  • Ponieważ jutro mija drugi miesiąc, od wygaśnięcia mi wszystkich warnów
  • Ponieważ tak

http://img530.imageshack.us/img530/9060/editzn2.gif

Wspomniałem już że jestem miły, uczynny, kochany i chcę pomagać biednym, małym, głupim ludkom?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:22.