Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Nowy nabór do supportu! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=167130)

Atimcia 26-02-2008 22:27

Nowy nabór do supportu!

Ogłaszamy nowy nabór do grupy współpracowników tibia.pl - "support tibia.pl"!

Na czym polega praca supporterów?
Głównie na zbieraniu i aktualizowaniu danych na temat potworów, questów, przedmiotów i innych ważnych danych do zamieszczenia na stronie... Poszukujemy pracowitych, aktywnych i chętnych do tworzenia serwisu graczy. Jeżeli uważasz, że jesteś odpowiednią osobą - zgłoś się!
Dla najbardziej pracowitych będą czekały nagrody w postaci PACCów.

Satysfakcja gwarantowana!
Jednak support, to nie tylko praca. To przede wszystkim satysfakcja. Będziesz pomagał w Tworzeniu Największej Polskiej Strony Fanowskiej! Codziennie ponad 100 000 ludzi analizuje informacje, nad którymi pracuje support. Czy to nie piękne mieć swój udział w tak wielkim przedsięwzięciu?
I jeszcze coś... Support, to najkrótsza droga do zostania moderatorem tibia.pl w przyszłości. :)

To nie jest konkurs, z którego zostanie wyłoniona ograniczona liczba zwycięzców. Wybierzemy tyle osób, ile uznamy za stosowne.

Zgłoszenia można składać tylko w >>tym<< temacie.

UWAGA!
Nabór do supportu kończy się 11 marca - NIE WCZEŚNIEJ! Jeżeli Cię wybierzemy, dowiesz się o tym ode mnie po 11 Marca! Nie przez GG, nie w tibii - jedynie przez PW na forum. Dowiedzieliśmy się, że były już próby wyłudzenia haseł do gry. Osoby podawające się za członków Tibia.pl Teamu pisały przez GG lub w tibii, że wybory zostały wcześniej zakończone i są już nowi członkowie, tylko potrzebują haseł do gry w celu weryfikacji danych.
PAMIĘTAJ: Nikt z naszego teamu nigdy nie poprosi Cię o hasła do Twojego konta.

Scobel 26-02-2008 22:49

No cóż ... czas pokaże czy się spiszecie ...

Ale pamiętajcie iż jest to ważna funkcja i powinno się ją sprawować na poziomie. Obecnie Support się zmienia - wiadomo, że na korzyść ... Lecz to nie znaczy iż każdy kto zechce się tam dostanie bez problemu ... :)

Ati, Ryba ... Podziękował :)

Ma'tys 26-02-2008 23:48

Powodzenia wszystkim startującym, support to w sumie fajna sprawa.

Kshaq 26-02-2008 23:51

No to ja już zaczynam witać nowych supporterów :)

HydesCart 26-02-2008 23:53

Co to jest "supprot"?

neopostman 27-02-2008 00:20

Support to inaczej współpraca w tworzeniu strony =).

Jeszcze z ciekawości, kiedy skończycie nabór ?

Atimcia 27-02-2008 00:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez neopostman (Post 1925797)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Atimcia (Post 1925450)

Podania przyjmujemy do 11 marca 2008, do godz. 22:00.

i masz odpowiedz:)

Scobel 27-02-2008 01:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez neopostman (Post 1925797)

Support to z Angielskiego Wsparcie, najczęściej odnosi się do Tech Supportu - Wsparcia Technicznego danego produktu, ma też kilka innych bardzo podobnych znaczeń. Reasumując SUPPORT to najprościej pisząc WSPIERANIE czegoś, kogoś ...

Rybzor 27-02-2008 07:41

A ja od siebie pragnę tylko zachęcić do składania podań ;)

Gawus 27-02-2008 08:15

Tak dla waszej wiadomości, jak już tam będziecie, róbcie tak, żeby was wszyscy znali - przydatne..

I odradzam próby dojścia ludziom takim, którzy nie mają czasu - wiem, każdy chce tam dojść nawet Ci którzy wiedzą, że nie będą nic robić (i wylecaą po pierwszych 2tygodniach)

Zastanówcie się czy chcecie narobić innym zawodów dodawania Was, wyrzucania i w ogóle, marnowanie czasu na rozpatrywanie wniosków osób nieodpowiedzialnych..

W supporcie jest naprawdę trudno - momentami.. - również i łatwo, były okresy, w których do roboty było tylko spamowanie i zaśmiecanie supporty ;p.

a z tymi moderatorami, to taki pic na wodę ;)

edit/
kuźwa, piszcie te podania wyraziściej i czyściej.. chociaż jakieś <enter> po każdym zakończonym pkt.

Bloodmoon 27-02-2008 13:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kshaq (Post 1925732)
No to ja już zaczynam witać nowych supporterów :)

A starych nie chcesz już witać? :p

Kshaq 27-02-2008 14:56

To niech starsi wrócą :) Raczej niewiele osób deklarowało ponowne złożenie podania.

Dark Deni 27-02-2008 15:48

hmm no i stało sie .;(

Ojciec Dyrektor 27-02-2008 15:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kshaq (Post 1926347)
To niech starsi wrócą :) Raczej niewiele osób deklarowało ponowne złożenie podania.

A ja np. złożyłem wniosek :P xD jedynie pozostaje czekać na podobną wiadomość jaką dostałem od Dwima 09-12-2006 13:20 xD

Down:

phiiiii.... po 1,5 roku roboty nic nie dostałem.

..::QRAS::.. 27-02-2008 17:41

no dla mnie jest smieszne dawanie podania ludzi ktorzy 2008 roku sobie acc zrobili i wogole nic ich nie widac nie slychac ...

Temon 27-02-2008 17:59

Powodzenia all :P

:cup::cup::cup::cup:

neopostman 27-02-2008 18:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ..::QRAS::.. (Post 1926796)
no dla mnie jest smieszne dawanie podania ludzi ktorzy 2008 roku sobie acc zrobili i wogole nic ich nie widac nie slychac ...

No fakt, żeby być suporterem, trzeba być aktywnym a niektórzy wogóle tej aktywności nie wykazują =/. Tak samo wkurzające są odpowiedzi na pytanie "dlaczego właśnie ty?" typu "to sobie sami wykminicie". Tu nie chodzi o to żeby się domyślać jaki jesteś tylko żeby przedstawić siebie z jak najlepszej strony.

Monte 27-02-2008 18:14

To startujcie ;-) Powodzenia życzę.

Krukson 27-02-2008 18:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez neopostman (Post 1926864)
No fakt, żeby być suporterem, trzeba być aktywnym a niektórzy wogóle tej aktywności nie wykazują =/. Tak samo wkurzające są odpowiedzi na pytanie "dlaczego właśnie ty?" typu "to sobie sami wykminicie". Tu nie chodzi o to żeby się domyślać jaki jesteś tylko żeby przedstawić siebie z jak najlepszej strony.

W takim razie osoba powinna być jeszcze poprawna stylistycznie/ortograficznie/etc. :)
Bo sama aktywność to nie wszystko.
Ktoś niekiedy jest aktywny pisząc bezsensowne posty i tematy.
Osoby milczące nieraz mają bardziej pokaźną wiedzę od tych aktywnych na temat dyskusji o rzeczach, w których nie biorą udziału.
:)

xxxsliferxxx 27-02-2008 20:09

???

Skąd mam wiedzieć czy mnie wybraliście, czy nie? Wyślecie e-maila czy to bedzie pokazane na Tibia.pl...Pozdrowionka :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:41.