![]() |
Party Share.
Mam takie pytanie do was drodzy użytkownicy.
Czy podobałoby się wam gdyby szanowny Cipsoft zrobił taki bajer, jaki ma miejsce w innych grach typu MMORPG. Mianowicie Party Share: Gdy jesteśmy w party to exp jest dzielony w zależności od ilości graczy w party. Oczywiście miało by to miejsce jedynie z pewnym ograniczeniem levelowym bo przeciez 70 rp nie bił by DL'i dla jakieś 20 sorca.. Moja propozycja - 10 leveli różnicy max. Kurcze fajnie by było. Rycerze, mieliby więcej z np. Hydra hunt, niż satysfakcje z bloczenia oraz troche dropu. |
Taki system już funkcjonuje od ostatniego update'u. Co prawda nie ma ograniczenia lvl-owego ale jest =).
|
Kurcze, ja wróciłem do Tibii po niecałym roku przerwy i nawet tego nie wiedziałem. No nic, pozostaje dyskusja nad ograniczeniem levelowym.
|
Jest ograniczenie lvlowe, muszą mieć 2/3 swojego lvla, np. 40 i 60; 200 i 300; 20 i 30. Gracze ci muszą być oddaleni od sibie max o jedno piętro i ileś tam kratek (nie pamiętam ile :P)
|
Tu masz informacje o party share :>
Wchodzisz na tibia.com zakladka "support" > "faq" > i w temat " What is shared experience and how can I activate it?" |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:09. |