Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Rat (szczur) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=167147)

Rudy92 27-02-2008 09:34

Rat (szczur)

Witam,

wczoraj wieczorem z rozmowy z kumplem wylonil sie temat Rata, poczciwego szczura....

wiele z nas przechodzi obok niego obojetnie, nie zastanawiajac sie czym jest ten maly szary potworek....

a przeciez od niego wszystko sie zaczyna... nikt nie zabilby demona, orsha morg czy ghaz gdyby nie szczury...

raty umozliwiaja zdobycie pierwszych poziomow, pozwalaja opuscic wyspe nowych.... pozwalaja zajsc dalej niz 5 krokow malego city rooka ....

tak wiec proponuje aby wprowadzic tibijski dzien szczura (Rat Day) w ktorym to moglibysmy podziekowac szczura za nasze lvl i to ze dzieki nim potega naszych charkow wzrasta .... mozna by tez wprowadzic The King Rats (lub cos podobnego).....

pozdrawiam....

Misza 27-02-2008 09:50

tylko trzeba bendzie uwarzac z alko ziomek :cup::cup::cup:
nie chcielibysmy zeby nam sie ludzie popili B)
na rocku jest beczka z winiaczem.. tam mozna impre zrobic :D

Raziel4ever 27-02-2008 10:01

Dzień rata lool haha :D

Refresh 27-02-2008 14:29

Łoo ja pierole. Temat jest durny jak skurwysyn. xd

JokeY 27-02-2008 15:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rudy92 (Post 1926015)

wiele z nas przechodzi obok niego obojetnie, nie zastanawiajac sie czym jest ten maly szary potworek....

a przeciez od niego wszystko sie zaczyna... nikt nie zabilby demona, orsha morg czy ghaz gdyby nie szczury...

raty umozliwiaja zdobycie pierwszych poziomow, pozwalaja opuscic wyspe nowych.... pozwalaja zajsc dalej niz 5 krokow malego city rooka ....

Wzruszyło mnie to..
Taa , może wogule będziemy czcić szczury nawet na RL...?
Żal temat.

Wymyrymydymy 27-02-2008 15:18

Żal to z was jest ludzie..

Taka jest jego opinia i nalezy to szanowac.. Owszem można sie z tym nie zgadzac i mozna to wyrazic lecz nie w sposob "zal temat"

Ja osobiscie nie popieram tego pomyslu :p Zbyt hmm "filozoficzne"

Leon666 27-02-2008 17:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wymyrymydymy (Post 1926390)
Żal to z was jest ludzie..

Taka jest jego opinia i nalezy to szanowac.. Owszem można sie z tym nie zgadzac i mozna to wyrazic lecz nie w sposob "zal temat"

Ja osobiscie nie popieram tego pomyslu :p Zbyt hmm "filozoficzne"

Ty już nie bądź taki mądry. Temat głupi i trzeba to jasno i wyraźnie powiedzieć autorowi. ;]

DarkRafi 27-02-2008 17:14

nie trzeba tego mowic autorowi temat nie jest glupi a jak ktos ma kompleksy to ....... Nalezy szanowac kazda opinie i w sumie autor w zdaniu ze kazdy nie zabilby orsha bez zabicia rata ma racje....Nie popieram tego dnia czy wyspy bo to troche glupie :)

Kashtaniak 27-02-2008 17:21

w takim razie zrobmy dzien allegro, bo gdyby nie ono to zapewne 90% z was drodzy tibijscy gracze laziloby w rook secie na tym mainie po zabiciu tych szczurow

DarkRafi 27-02-2008 17:28

Co wy macie z tym allegro????Jesli kolesiowi sie nie chce grac albo go hakneli to kupuje hara na allegro nie musisz w taki sposob pokazywac swojej niewiedzy .T akich ludzi tez trzeba szanowac gdybym nie szanowal ich nie szanowalbym ciebie -.-

Monsword 27-02-2008 17:54

taa nawet dobry pomysł :D 8o8o8o8o8o8o8o8o8o
napisz o tym na forum tibia.com

neopostman 27-02-2008 17:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DarkRafi (Post 1926755)
Co wy macie z tym allegro????Jesli kolesiowi sie nie chce grac albo go hakneli to kupuje hara na allegro nie musisz w taki sposob pokazywac swojej niewiedzy .T akich ludzi tez trzeba szanowac gdybym nie szanowal ich nie szanowalbym ciebie -.-

Jeśli nie chce grać to jego problem, jeśli go hackneli to wynika to z jego naiwności i niewiedzy. Szanować dzieci allegro ? To jest ironia? To tak samo jak szanować prezydenta, który podrobił wyniki wyborów. Jeżeli chce się mieć dobry lvl, powinno się go osiągać samemu a nie iść na łatwiznę.

Leon666 27-02-2008 18:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez neopostman (Post 1926847)
Jeśli nie chce grać to jego problem, jeśli go hackneli to wynika to z jego naiwności i niewiedzy. Szanować dzieci allegro ? To jest ironia? To tak samo jak szanować prezydenta, który podrobił wyniki wyborów. Jeżeli chce się mieć dobry lvl, powinno się go osiągać samemu a nie iść na łatwiznę.

Dobrze gada. Polać mu.! :)

No już już panowie nie kłócimy się tylko głosujemy kto jest za utworzeniem dnia szczura.! xDD

@Ty na dole

Temat botterów zostaw w spokoju. Byli, są i będą. W ogóle botterzy też nie mają łatwo bo to tak jakby grali ręcznie (licząc opłate za prąd).

TheaTron 27-02-2008 18:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez neopostman (Post 1926847)

oczywiscie,lepiej bocic niz kupic cos na allegro nie ?...

neopostman 27-02-2008 18:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TheaTron (Post 1926886)
oczywiscie,lepiej bocic niz kupic cos na allegro nie ?...

A oczywiście nie można samemu expić =/ ?

Levi 27-02-2008 19:29

Coś trochę odbiegliśmy od tematu...
Boterom to chyba rączki pourywało...

A co do tematu i toku myślenia to dobry jest ;p
Należy pamiętać że takie raty zabijają więcej ludzi niż demony czy inne potwory ;) A boss ratów już istnieje ....

Avallach 27-02-2008 19:32

Nie koniecznie trzeba zabic rata kiedykolwiek ;] Da sie odrazu jechac na wolfach ;]

Erhion 27-02-2008 19:34

O mój Boże.:confused:

Armistar 27-02-2008 20:15

Myśle, że jakby Cipsoft wprowadził ten dzień szczura, to by ludzie od tibii odeszli, bo to już jest głupota. Temat jest "płytki", a najgorsze jest to, że wszyscy w nim piszą o wszystkim tylko nie o ratach. :/
Ja jestem za tym by usunąć temat :D

Xiaczek 27-02-2008 20:17

Ban dla tego kto to napisal za oklamywanie ludzi ^.-
Da sie wyjsc z rooka nie zabijajac szczurów poniewaz jest przejscie przez spidery trolle etc za mostek wiec temat do zamkniecia, juz bardziej mi sie podoba "dzien allegro" albo "dzien nooba/dziecka neo"
:D:D

Pozdrawiam
Xiaq

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:44.