![]() |
Rat (szczur)
Witam,
wczoraj wieczorem z rozmowy z kumplem wylonil sie temat Rata, poczciwego szczura.... wiele z nas przechodzi obok niego obojetnie, nie zastanawiajac sie czym jest ten maly szary potworek.... a przeciez od niego wszystko sie zaczyna... nikt nie zabilby demona, orsha morg czy ghaz gdyby nie szczury... raty umozliwiaja zdobycie pierwszych poziomow, pozwalaja opuscic wyspe nowych.... pozwalaja zajsc dalej niz 5 krokow malego city rooka .... tak wiec proponuje aby wprowadzic tibijski dzien szczura (Rat Day) w ktorym to moglibysmy podziekowac szczura za nasze lvl i to ze dzieki nim potega naszych charkow wzrasta .... mozna by tez wprowadzic The King Rats (lub cos podobnego)..... pozdrawiam.... |
tylko trzeba bendzie uwarzac z alko ziomek :cup::cup::cup:
nie chcielibysmy zeby nam sie ludzie popili B) na rocku jest beczka z winiaczem.. tam mozna impre zrobic :D |
Dzień rata lool haha :D
|
Łoo ja pierole. Temat jest durny jak skurwysyn. xd
|
Cytuj:
Taa , może wogule będziemy czcić szczury nawet na RL...? Żal temat. |
Żal to z was jest ludzie..
Taka jest jego opinia i nalezy to szanowac.. Owszem można sie z tym nie zgadzac i mozna to wyrazic lecz nie w sposob "zal temat" Ja osobiscie nie popieram tego pomyslu :p Zbyt hmm "filozoficzne" |
Cytuj:
|
nie trzeba tego mowic autorowi temat nie jest glupi a jak ktos ma kompleksy to ....... Nalezy szanowac kazda opinie i w sumie autor w zdaniu ze kazdy nie zabilby orsha bez zabicia rata ma racje....Nie popieram tego dnia czy wyspy bo to troche glupie :)
|
w takim razie zrobmy dzien allegro, bo gdyby nie ono to zapewne 90% z was drodzy tibijscy gracze laziloby w rook secie na tym mainie po zabiciu tych szczurow
|
Co wy macie z tym allegro????Jesli kolesiowi sie nie chce grac albo go hakneli to kupuje hara na allegro nie musisz w taki sposob pokazywac swojej niewiedzy .T akich ludzi tez trzeba szanowac gdybym nie szanowal ich nie szanowalbym ciebie -.-
|
taa nawet dobry pomysł :D 8o8o8o8o8o8o8o8o8o
napisz o tym na forum tibia.com |
Cytuj:
|
Cytuj:
No już już panowie nie kłócimy się tylko głosujemy kto jest za utworzeniem dnia szczura.! xDD @Ty na dole Temat botterów zostaw w spokoju. Byli, są i będą. W ogóle botterzy też nie mają łatwo bo to tak jakby grali ręcznie (licząc opłate za prąd). |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Coś trochę odbiegliśmy od tematu...
Boterom to chyba rączki pourywało... A co do tematu i toku myślenia to dobry jest ;p Należy pamiętać że takie raty zabijają więcej ludzi niż demony czy inne potwory ;) A boss ratów już istnieje .... |
Nie koniecznie trzeba zabic rata kiedykolwiek ;] Da sie odrazu jechac na wolfach ;]
|
O mój Boże.:confused:
|
Myśle, że jakby Cipsoft wprowadził ten dzień szczura, to by ludzie od tibii odeszli, bo to już jest głupota. Temat jest "płytki", a najgorsze jest to, że wszyscy w nim piszą o wszystkim tylko nie o ratach. :/
Ja jestem za tym by usunąć temat :D |
Ban dla tego kto to napisal za oklamywanie ludzi ^.-
Da sie wyjsc z rooka nie zabijajac szczurów poniewaz jest przejscie przez spidery trolle etc za mostek wiec temat do zamkniecia, juz bardziej mi sie podoba "dzien allegro" albo "dzien nooba/dziecka neo" :D:D Pozdrawiam Xiaq |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:44. |