![]() |
Pozegnanie
Oficjalne pozegnanie
za 20 minut ojciec wroci, byl na wywiadowce 3 gimnazjum a wrecz 'zajebiste'(ironia) oceny, zero komputera, zero przyjemnosci tylko nauka, znam mojego tate wiec sie z wami zegnam ze przez jakies (pol?) roku juz nie wejde na Tibie ani na internet,bynajmniej u mnie w domu bede tesknil i czekal na smsy od niektorych :) pozdro |
sory, ale kogo to interesuje? Trzeba było szkoły nie zawalać ...
|
pieprz sie bartek, tylko ze szmate z fizyki przed feriami dostalem i poszla na "nowy semestr" domniemana kartkowka miala byc z 2 lekcji nie z 6 a kartkowka z historii miala byc o innym panstwie ;-) dla mnie nie jest zle poprawilbym ale bartusiuu nie znasz moich rodzicow
pozatym zegnam sie bo nie wejde juz wiecej a nowinki chce znac |
ahahah :P jak dobrze ze ja juz wszystko pokonczylem xD
|
Cytuj:
~ znam ten bol xdd a czkolwiek mam srednia 4,0~ co dla mojego taty jest smieszne i ciagle mi mowi ze powiniem miec pasek etc :F |
sorry panowie wy sobie jaja robicie? kogo to interesuje ze ktos przez swoj nalog komputerowy bedzie miec przej***** po zebraniu?
|
Ja tam chce miec srednia powyzej 3.0 :S
|
W sumie masz dobrze, dzieki temu twoje szanse rosna ze zdasz a u mnie? ehh, trzeba bedzie zaliczyć mate mam czas do konca kwietnia jesli tego nie zrobie bedzie KKTHXBYE ale nie z tibia zapewne tylko ze sql no nic poprawi sie jeszcze ponad miesiac. pozdro 600
|
hehhe fajny temat;)
btw pamieta o blekitnej lini.. |
Cytuj:
|
Cytuj:
A poza tym to walić średnią i oceny :D Nie zawsze średnia ocen określa to co człowiek wie, w końcu uczymy się dla siebie. A co do gadania rodziców, też mam to samo, zapewne jak każdy z nas miał bądź ma, wieczne narzekanie, ale co tu zrobić? W końcu chcą dla nas jak najlepiej :D :) |
Ja mam srednia cos 2,3 z 4 niedostatecznymi na semestr :P + komisje wychowawcza mialem. I kto jest kozak ?
|
Cytuj:
ale potrzebna jest bo przez cale zycie nie bedziesz gral w tibi Cytuj:
a ty wy*******aj na furore czy gdzie tam |
Cytuj:
Cytuj:
|
3.9, III Liceum, profil biol-chem \m/ xD
Ide spac ;\ |
|
11 lvl odchodzi i robi szum czy poprostu nie masz glownego chara w podpisie?
|
Cytuj:
|
jak sie chwalic to sie chwalic...
3.0 III kl. gim. 0 zagrozen :P |
@up
Mówisz ? III gim pierwsze półrocze 4,73~ (na pasek). Drugie zapowiada się tak samo albo lepiej, bo będzie 6 z W-f :cup: 5 godzin opuszczonych. 2 nieusprawiedliwione. I kto jest boss ?xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:51. |