![]() |
PACC Druid
Wszyscy moji kumple kupują PACC. Czy i ja mam kupić PACC? POsiadam 27 driuda i 12 knighta skille 51/51. CZy kupić Pacca? Może kupić dwa na 90 dni? Albo jeden na 180. KIm grać o i jeszcze dodam że druid mi się znudził, więc czy przebrnąć nim do wyszszego levela, czy grać knightem? Na paccu czy faccu??
|
moim skromnym zdaniem (^^) lepiej kupic pacc jak masz taka mozliwosc, i mysle ze lepiej ten na 180 dni, bo zawsze to taniej ;)
i jak druid ci sie znudzil to nim nie graj... |
Jeśli to ma być twoj pierwszy pacc, a grasz w Tibie od niedawna, to narazie naucz się grać. Ja zrobilem ten błąd i kupilem pacc za wcześnie, pierwsze 2 miesiące zmarnowalem na 2 lvle (33-35), ale niedługo po tym, na Celescie znalezli sie ludzie, ktorzy Mi pokazali "Co i Jak" ;]
|
Ja na twoim miejscu podciągnąłbym tego druida na 35 lvl. Będziesz wtedy wiedział, czy chcesz grać druidem. Imo, wtedy możesz kupić sobie PACC'a na 90 dni ;].
|
Cytuj:
jest on tańszy lecz w przypadku hacka lub jakiejkolwiek straty konta twoje pieniądze będą wyrzucone w bagno. |
Ja polecam kupic pacc ale na 3 miechy , nie chce naciagac ani nic tylko gra jest poprostu ciekawsza.
|
A ja słynę z tego, że mam inne zdanie i radzę Ci pograć jeszcze trochę na faccu :) Nauczysz się tej "dynamiki" leczenia i atakowania, poznasz trochę lepiej darmowe tereny i przy okazji nabijesz trochę wyższy lvl, który umożliwi Ci szybsze zdobywanie doświadczenia na paccu. Póki co, nie musisz płacić za konto, żeby efektywnie expić.
|
@UP - no chyba że chcesz od razu biegać po Svagrond czy gdzieś indziej... uważam, że Aroonia ma rację ;].
|
Cytuj:
A ja uwazam , jesli masz kase to kupuj na 90 na obydwa. Chociaz na 12 knighta na osobny acc by mi troszke bylo szkoda tego :P Ale robilem ruzne wariactwa nawet zrobilem nowe konto lvl 1 i zrobilem pacca wiec rob jak chcesz! To twoje pieniadze , twoje konto i ciesz sie chwila =) Yours, Fillee |
Cytuj:
Jeśli nie bardzo wiesz jak sie gra to nie oplaca sie kupowac. Najpierw lepiej sie nauczyć, bo inaczej "waste". Oczywiście ty tylko moje zdanie ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:48. |