Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Profesje (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=21)
-   -   PACC Druid (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=167202)

orromiss 27-02-2008 19:34

PACC Druid

Wszyscy moji kumple kupują PACC. Czy i ja mam kupić PACC? POsiadam 27 driuda i 12 knighta skille 51/51. CZy kupić Pacca? Może kupić dwa na 90 dni? Albo jeden na 180. KIm grać o i jeszcze dodam że druid mi się znudził, więc czy przebrnąć nim do wyszszego levela, czy grać knightem? Na paccu czy faccu??

po_prostu_ja 27-02-2008 19:37

moim skromnym zdaniem (^^) lepiej kupic pacc jak masz taka mozliwosc, i mysle ze lepiej ten na 180 dni, bo zawsze to taniej ;)
i jak druid ci sie znudzil to nim nie graj...

Avallach 27-02-2008 20:06

Jeśli to ma być twoj pierwszy pacc, a grasz w Tibie od niedawna, to narazie naucz się grać. Ja zrobilem ten błąd i kupilem pacc za wcześnie, pierwsze 2 miesiące zmarnowalem na 2 lvle (33-35), ale niedługo po tym, na Celescie znalezli sie ludzie, ktorzy Mi pokazali "Co i Jak" ;]

Dragon-Fly 27-02-2008 20:34

Ja na twoim miejscu podciągnąłbym tego druida na 35 lvl. Będziesz wtedy wiedział, czy chcesz grać druidem. Imo, wtedy możesz kupić sobie PACC'a na 90 dni ;].

neopostman 27-02-2008 21:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Avallach (Post 1927262)
Jeśli to ma być twoj pierwszy pacc, a grasz w Tibie od niedawna, to narazie naucz się grać. Ja zrobilem ten błąd i kupilem pacc za wcześnie, pierwsze 2 miesiące zmarnowalem na 2 lvle (33-35), ale niedługo po tym, na Celescie znalezli sie ludzie, ktorzy Mi pokazali "Co i Jak" ;]

Tu jesteś w błędzie, ponieważ PACC jest najlepszą metodą na szybkie opanowanie gry w zależności czy go umiejętnie wykorzystasz. Co do tematu to trzeba sobie zadać pytanie czy będziesz miał wystarczająca dużo czasu na PACC. Po prostu byłoby to marnotrawieniem twoich pieniędzy, jeżeli grając kontem premium grałbyś max. 1 godzinę dziennie. Ogólnie to nigdy nie warto kupować PACC na więcej niż 90 dni, co prawda
jest on tańszy lecz w przypadku hacka lub jakiejkolwiek straty konta twoje pieniądze będą wyrzucone w bagno.

Kanaretto 27-02-2008 21:42

Ja polecam kupic pacc ale na 3 miechy , nie chce naciagac ani nic tylko gra jest poprostu ciekawsza.

Aroonia 27-02-2008 21:55

A ja słynę z tego, że mam inne zdanie i radzę Ci pograć jeszcze trochę na faccu :) Nauczysz się tej "dynamiki" leczenia i atakowania, poznasz trochę lepiej darmowe tereny i przy okazji nabijesz trochę wyższy lvl, który umożliwi Ci szybsze zdobywanie doświadczenia na paccu. Póki co, nie musisz płacić za konto, żeby efektywnie expić.

Dragon-Fly 27-02-2008 22:08

@UP - no chyba że chcesz od razu biegać po Svagrond czy gdzieś indziej... uważam, że Aroonia ma rację ;].

Fillee95 27-02-2008 22:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez orromiss (Post 1927175)
Wszyscy moji kumple kupują PACC. Czy i ja mam kupić PACC? POsiadam 27 driuda i 12 knighta skille 51/51. CZy kupić Pacca? Może kupić dwa na 90 dni? Albo jeden na 180. KIm grać o i jeszcze dodam że druid mi się znudził, więc czy przebrnąć nim do wyszszego levela, czy grać knightem? Na paccu czy faccu??

A ja uwazam , jesli masz kase to kupuj na 90 na obydwa.
Chociaz na 12 knighta na osobny acc by mi troszke bylo szkoda tego :P
Ale robilem ruzne wariactwa nawet zrobilem nowe konto lvl 1 i zrobilem pacca wiec rob jak chcesz! To twoje pieniadze , twoje konto i ciesz sie chwila =)

Yours,
Fillee

Avallach 27-02-2008 22:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez neopostman (Post 1927443)
Tu jesteś w błędzie, ponieważ PACC jest najlepszą metodą na szybkie opanowanie gry w zależności czy go umiejętnie wykorzystasz. Co do tematu to trzeba sobie zadać pytanie czy będziesz miał wystarczająca dużo czasu na PACC.

Sęk w tym, że gralem dość dużo, caly czas na dworcach siedzialem z monkiem ;]

Jeśli nie bardzo wiesz jak sie gra to nie oplaca sie kupowac. Najpierw lepiej sie nauczyć, bo inaczej "waste".
Oczywiście ty tylko moje zdanie ;]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:48.