Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   [Zerknac] Solera - Polacy pomocy! Do wrzystkich! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=167232)

Fillee95 27-02-2008 23:51

[Zerknac] Solera - Polacy pomocy! Do wrzystkich!

Witam.

Wiec czemu robie ten temat?
A wiec , na solerze jest mnustwo BR...I mi sie na to zygac chce..
Wiec teraz mysle ze jest dosc duzo ludzi kturzy nie wiedza na kturym servie maja zaczac..
Tutaj ceny sa bardzo tanie a z pkerami jak z pkerami..
Zgury przepraszam za moja ortografie!

Wiec zachecam was zebyscie zaczeli na tym servie...
Niewiele moge zaoferowac bo mam lvl 38 moim knightem , ale moj kuzyn itd maja wysokie lvle ale nie pisze tutaj zeby sie popisac kto ma jakie lvle tylko zeby troche polakow przyszlo..

Jak np pisze na trade cos ze sprzedaje lub kupie to ofszem dostane pare msg ale to bedzie cos w tym stylu "BR?" "ESPANISH??" i ruzne rodzaje tego typu..

Wiec proponuje zrobic tak jakby "rodzine" w sensie tym ze to by byla guildia reprezentantow tibi.pl?

Potrzebowalbym 2 leaderow...
Zeby jeden leader zrobil guildie dla tych co sie znaja na tibi badz dla tych co sa "newbie" lub nowi w tibie lub graja w nia dosc krutko..

Czekam na kommentarze , i niechce widziec cos takiego "ortografia" itd , bo nie mieszkam w polsce od 1 klasy podstawojej i prosze to USZANOWAC. Dziekuje.

A wiec potrzebuje jak juz mowilem , 2 Leaderow i vice-leaderow i jeszcze moze kogos kto by mugl zrobic strone www ? (forum)

A wiec kommentujcie i mowcie co myslicie!

Mythic Sniper 28-02-2008 00:07

em i bedziesz swoim 38 kina ownowal brow? a wogle nie wyobrazam sobie zgranej gildii ktora powstala ze zlepka ludzi z forum xP

Vil 28-02-2008 00:57

polska trudna jezyk.

Fillee95 28-02-2008 11:48

A czy ja cos mowie zeby odrazu zabijac brow? :O
Ale poprostu jest malo Polakow.
A ja nic nie mowie o moim kina , bo robie pallka a kontakty to ja mam.
Ale to ma byc guildia normalna a nie war guild.

Yours,
Fillee

Mythic Sniper 28-02-2008 11:56

jesli tak to sorry Winnetou :) Gl & Hf =]

Nie_a_ty 01-03-2008 14:40

Twoja stara

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fillee95 (Post 1927838)
Witam.

Wiec czemu robie ten temat?
A wiec , na solerze jest mnustwo BR...I mi sie na to zygac chce..
Wiec teraz mysle ze jest dosc duzo ludzi kturzy nie wiedza na kturym servie maja zaczac..
Tutaj ceny sa bardzo tanie a z pkerami jak z pkerami..
Zgury przepraszam za moja ortografie!

Wiec zachecam was zebyscie zaczeli na tym servie...
Niewiele moge zaoferowac bo mam lvl 38 moim knightem , ale moj kuzyn itd maja wysokie lvle ale nie pisze tutaj zeby sie popisac kto ma jakie lvle tylko zeby troche polakow przyszlo..

Jak np pisze na trade cos ze sprzedaje lub kupie to ofszem dostane pare msg ale to bedzie cos w tym stylu "BR?" "ESPANISH??" i ruzne rodzaje tego typu..

Wiec proponuje zrobic tak jakby "rodzine" w sensie tym ze to by byla guildia reprezentantow tibi.pl?

Potrzebowalbym 2 leaderow...
Zeby jeden leader zrobil guildie dla tych co sie znaja na tibi badz dla tych co sa "newbie" lub nowi w tibie lub graja w nia dosc krutko..

Czekam na kommentarze , i niechce widziec cos takiego "ortografia" itd , bo nie mieszkam w polsce od 1 klasy podstawojej i prosze to USZANOWAC. Dziekuje.

A wiec potrzebuje jak juz mowilem , 2 Leaderow i vice-leaderow i jeszcze moze kogos kto by mugl zrobic strone www ? (forum)

A wiec kommentujcie i mowcie co myslicie!

Ja mam 6 "mistrza magii" bez "ruszczki". Chętnie "popecze" br'ów. Zostaniesz moim przyjacielem ??

Aga210 01-03-2008 14:51

@ Fillee95

Masz rację, Twoja ortgrafia jest < n/c > Ciekawa jestem tylko, ile masz lat( pewnie po nicku to 13), jeśli robisz takie błędy. Przypomina mi to noobów z ich tekstami " a masz ruszczke dla druta od 13 lewela? " :)

Nie_a_ty 01-03-2008 15:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aga210 (Post 1932339)
@ Fillee95

Masz rację, Twoja ortgrafia jest < n/c > Ciekawa jestem tylko, ile masz lat( pewnie po nicku to 13), jeśli robisz takie błędy. Przypomina mi to noobów z ich tekstami " a masz ruszczke dla druta od 13 lewela? " :)

Przykre to jest. I jeszcze to jego błache usprawiedliwienie : "Czekam na kommentarze , i niechce widziec cos takiego "ortografia" itd , bo nie mieszkam w polsce od 1 klasy podstawojej i prosze to USZANOWAC. Dziekuje.".

Echhh szkoda tych dzieci, gdzie tu przyszłość narodu ?

Zlymarian 06-03-2008 21:53

ja mam tam postac i troche kasy jak cos morzemy sprubowac razem bo ja tesz tu gram i tesz mi przeszkadzajom BRY
http://img89.imageshack.us/img89/8205/marianowv4.jpg

Avallach 07-03-2008 23:04

@up
zwlaszcza te 800+ wolnego capa na 11 lvlu ;]

nie jestes zbyt doswiadczony w fake'ach ;]

pozatym dales look na kogos innego xD xD

piternet 08-03-2008 15:27

Jak potrzebne mogę stworzyć stronę www/ profesjonalne forum B)

Agnus 09-03-2008 09:40

Popierdo**** rasista.
Qrwa i huj z tym, że grają tam Brazylijczycy?
Oni też są ludźmi.
Już mnie wqurwiają takie dzieci neo uważające się za lepszy.
Gówno prawda. Gdybyś umiał pisać po angielsku (chociaż ty po polsku nie potrafisz) to byś wiedział, że oni nie są gorsi od Ciebie...
I wyjdź stąd proszę...

Ulverin 10-03-2008 01:53

probl;em w tym ze wiekszosc br u mie tylko w swoim ojczystym jezyku :P mowisz "english pls" a on dalej swoje bo nie wie co to znaczy :P

CzubiX 10-03-2008 07:35

Stereotyp, no chyba że chodzi Ci o 9lvle spod carlin..Nie raz gadałem z Polakami po angielsku nie wiedząc że są z naszego kraju, to ich ang często jest gorszy niż brazylijski.

Vil 10-03-2008 09:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ulverin (Post 1944639)
probl;em w tym ze wiekszosc br u mie tylko w swoim ojczystym jezyku :P mowisz "english pls" a on dalej swoje bo nie wie co to znaczy :P

czesc PL nie umie nawet w swoim ojczystym wiec ...

Agnus 12-03-2008 08:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ulverin (Post 1944639)

Połowa z nich się uczy eng i go umie.
Sam znam kilku i są dużo lepsi od połowy polaków.
Gdybyś chociaż raczył zajrzeć do słownika brazylijskiego (tak trudno włączyć google...) to byś mógł napisać, że nie mówisz po brazylijsku (tak trudno zapisać sobie gdzieś te kilka słów?).

A wiesz co Ci powiem?
Wcale nie Szwedzi, Brazylijczycy są najgorsi.
Najgorszy jest nasz naród.
Naród uważający się za lepszych (przynajmniej niektórzy).
A to gówno prawda jest.
Gdy byłem tutorem (ahh... te stare dobre czasy), miałem codziennie otwarty help, i wiesz co zauważyłem? Żaden Brazylijczyk, Szwed gdy nie umie eng to się tam nie udziela, a Polacy? Cały czas widać tylko jakiś spam po polsku, wyzywanie kogoś itp.
Mam mówić dalej?
Sadzę, że znalazłbym jeszcze dużo innych ciekawostek o tym naszym "najlepszym" narodzie.

@Vil
Chociaż są tacy ludzie, którzy nie popierają takich pomysłów.
Good luck!

Synuss 12-03-2008 19:37

Ten pomysł jest do d...! Jak ci nie odpowiada że obcokrajowcy grają w Tibie to może przestań grać! A że inni nie lubią Polaków to podziękuj wszystkim noobom z Polski którzy sprawiają że tak nas postrzegają...

Cacuss 12-03-2008 19:51

W myśl zasady "zacznij zmienianie świata od siebie" zmień serwer. To będzie idealne rozwiązanie, bo skoro Ci się tam nie podoba to dlaczego miałbyś się dalej męczyć

Fillee95 14-03-2008 19:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Agnus (Post 1942653)
Popierdo**** rasista.
Qrwa i huj z tym, że grają tam Brazylijczycy?
Oni też są ludźmi.
Już mnie wqurwiają takie dzieci neo uważające się za lepszy.
Gówno prawda. Gdybyś umiał pisać po angielsku (chociaż ty po polsku nie potrafisz) to byś wiedział, że oni nie są gorsi od Ciebie...
I wyjdź stąd proszę...

noobie , nie jestem rasista debilu pier*****y , ale chcialbym zeby troche wiecej polakow gralo , a tak to gadam po angielsku 1020320 razy lepiej od ciebie , i nie mowie ze oni sa gorsi debilu tylko ze chcialbym zeby nie pisali caly czas BRBRBR?!?!

Agnus 14-03-2008 21:01

Tak? Nie jesteś rasistą?
cytuje:
"A wiec , na solerze jest mnustwo BR...I mi sie na to zygac chce.."
To jest rasizm. (Mi się chce rzygać jak widzę twoje posty.)

I mnie nie wyzywaj bo sobie nie życzę tego.

Ty umiesz pisać po angielsku?
Jak Ty po polsku nie potrafisz, wiesz ile błędów robisz?

p.s Polacy nie piszą br?br? tylko pl?pl?, ale to już Ci nie przeszkadza?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:37.