![]() |
Knight Paladyn czy Sorc a może Druid
Witam wszystkich.
Czy moglibyście poradzić mi kim grac? Posiadam 4 postacie: 95+Royal Paladin 19 mlvl 86 dst + 50 shield 55+Master Sorcer 50 mlvl 105+ Elite knight 7 mlvl 86/85+ 35+ Elder druid 50 +mlvl Każda postać ma sporo addonów. Eq:DH/DSM/B ROBE / JUSTICE SEEKER /ARBALEST/MMS/G LEGS/BOH/SOFT BOOTS. Proszę o uzasadnienie swojej wypowiedzi ponieważ co tydzień zmieniam profesje i na razie lipnie to wychodzi i najlepiej gdzie expic bez waste albo z małym. Za wszelką pomoc dziękuję. |
Cytuj:
|
Wiesz ile trzeba się namęczyć żeby wbić lvl na dragach bo dle waste a jak już pozbieram z 300 k na malpkach(tydzień~) to zwastuje na dlach i nic z tego nie mam procz lvl w 1 dzien:)
|
Myślę że postacie magiczne odpadają...
Zdecyduj pomiędzy knightem a paladynem |
Kina.. chociaż w zasadzie palkiem też fajnie
|
Palkiem niby fajnie tylko, że gdzie expić bez waste bo jak poszedłem na POI dl z ass stary 80% waste ale lvl był w 2h no ale nie wiem czy warto bo 60 k wydawałem na hunta.
|
Zdecyduj pierw czy chcesz wydawać mało i szybko bić lvl czy wydawać duzo i wolno bić lvl. ;) a jak już się zdecydujesz ( a to pewnie będzie knight) to nim graj. xDD
Cytuj:
|
rojal paladin _/
|
Jak dla mnie postacie magiczne odpadają, sam gram knightem i gra się fajnie, chociaż skończył się pacc.
Moim zdaniem powinieneś wybierać knight/palek. |
Dzięki ;) ale proszę o więcej postów :P bo w Tibii to pytałem już 200 osób~
|
Rp Rox
Bierz Royal Paladina skille spoko a pallkiem najlepiej grac po upie ;]
|
graj druidem ;)
btw: wystaw ziomkowi na allegro negatywa bo nie dostałeś poradnika kim grać :D |
Faktycznie! To allegro zeszlo na psy!
Ile dales za konto?:baby: Jak bys sam wbil taki level to bys nie zakaldal takiego glupiego tematu -.- |
Wiesz, gram w Tibię od 3 lat i powbijałem sobie co nieco i potrafię grać, ale zawsze znajdą się tacy jak @up i debilnie komentują.
Nie będę się tłumaczył z czegoś z czego nie zrobiłem. Bez komentarza ;) Kase w rl to ja wole na ciuszki i piwko |
Graj palkiem lub kinem.
Kinem lepiej Xd |
No to jak sam wbiles taki level to jak mozesz nie wiedziec kim grac...
Graj tym czym ci sie najbardziej podoba, bo to ty masz grac a nie inni ci maja mowic co masz robic |
Uhm.... trafił się typ człowieka wiecznie niezdecydowanego... Ja, w przeciwieństwie do wszystkich panów up nie podam konkretnej odpowiedzi typu "Pal" lub "Drut". Zauważ, że każda profesja ma swoje zalety jak i wady. Jedna dobrze walczy na odległość, druga zaś pokłada wszystko w magii. Mimo to, żadna z cech nie czyni danej profesji najlepszą (Przeczytaj poprzednie zdanie 3 razy, jest to najtrudniejsza do przyswojenia zasada na tym forum). Profesje magiczne są, że tak powiem, wrażliwe na combo. Rycerz walczy w zwarciu, co prawda tracąc na tym więcej niż pozostałe profesje, za to ma dużo większe szanse na przeżycie na wypadek kicka/laga/ combo. Paladyn jest profesją znajdującą się pośrodku tych wyżej wymienionych.
Kim gra Ci się lepiej? Wybór należy do Ciebie. Nie żal się tutaj, że gra rycerzem sprawia Ci trudności, postacie magiczne są zbyt kruche a paladyn ma zeza zbieżnego, graj tą profesją, którą gra Ci się najlepiej, jasne? |
Gram aktualnie paladynem na [MONSTER]Frost Dragon[/MONSTER] i wbiłem już lvl, ale prócz 5 k i 3 perełek nie spadło nic ale cóż. Pod wieczór póję na POI[MONSTER]Dragon Lord[/MONSTER] i może coś spadnie i wbije lvl
|
idz knightem na malpy/lizardy zarób kaske, i idz wastuj kase na lvl palkiem/sorcem/drutem
ja bym tak zrobil |
Graj palkiem zrób gorome qesta i chodz na wyspe gsów z royal sperars tam na 100% nie bedziesz mial waste a lvl tez szybko poleci :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:08. |