![]() |
Historie i teorie na temat tajemnicy rooka
Od dawna czytam posty związane z tajemnicami rooka :) Możecie tu zamieszczać historie i teorie tak jak uważacie. Mam kilka takich teorii. Niestety jeszcze ich nie skączyłem. Napisze później.
|
Historie i teorie? Przecież większość działu "Tajemnice Rookgaardu" jest nimi zaśmiecona... Teraz kolejny temat, w którym ZNOWU będziemy pisać teorie jakby ich było mało;( Wiem, że chciałeś dobrze, ale moim skromnym zdaniem Ci nie wyszło. :(
|
Aaaa !! Zaraz się porzygam !! W Każdym temacie to samo !! i na 1 wychodzi !!
|
Ludzie przestańcie na silę pisać głupie tematy które są już wałkowane od dawna. Co wy chcecie sie pochwalić kolegom "O popatrzcie jaki jestem fajny mam własny temat na tibia.pl, który jest popularny". Dajcie sobie spokój.
|
Takich tematów jest na pęczki... następnym razem polacam skorzystać z takiej magicznej opcji zwanej "SZUKAJ"
http://www.google.pl/custom?domains=...D%3A1%3B&hl=pl W okienko wpisujemy co chcemy znaleźć a wyszukiwarka pokazuje nam czy coś jest czy nie. Niesamowite prawda? ..... |
Wiem wiem, ale chodzi mi o coś w stylu " porusz wyobraźnie " połączoną z faktami jakie wiemy, np. Dalheim posiadał SS, SS znika kiedy staniemy w tych dwóch miejscach... Wyobraźnia teorią :p
Minotaury władały wyspą zwaną Rookhard. Było tak do czasu kiedy przybyli ludzie. Wykurzyli minotaruy w podziemia a większość stawiających opór zabili. Zostały na tej wyspie 2 plemienia Minotaurów. Oby dwoma rządzili Mino Magowie. Jedno z tych plemion postanowiło zaatakować i spróbować odbić dawne ziemie. Ich przywódca (Minotaur Mag) dowiedział się o potędze broni Dalheima - Sword of Fury. Nie udało im się zwycięrzyć ani ukraść potężnego miecza. Dalheim zrozumiał o co chodzi przywódcy tego plemienia - jego miecz. Postanowił go schować, z Tomem ustalili iż schowają go w tajemniczym pokoju Ghoula. Tom miał swój pokój, oraz dźwignię która otwiera podziemne przejscie. Minotaury zbierał siły. Znów zaatakowały, ale tym razem podkopały się aż do centrum miasta. Udało im się zdobyć SS ale dużo z minotaurów zgineło. Kiedy tylko Mino MAg dostał miecz, odwrócił wojsko , i uciekli w podziemia. Dalheim nie mógł sięz tym pogodzić, a w obawie przed ludzmi Mino mag zamknął się w komnacie, urzył swoich najpotężniejszych zakleć, co spowodowało różne żywioły przy drzwiach, przez które trzeba przejść aby dostaćsię do komnaty. Drugie plemie nie atakowało, minotaur który zarządzał tamtymi ziemiami dowiedział się iż minotaur mag z drugiego plemienia ukrył SS na małej wyspie. Wiedział że nie zdoła przełamać obrony minotaurów komnaty iż od dawna atakują na nich podziemne stwory - Rotwormy. Żucił zaklęcie na wyspe ja której znajdował się pożądany przez minotaury miecz. Kiedy ktoś stanie w dwóch przez niego wyznaczonych miejscach SS zniknie i pojawi się w jego tajemniczym pokoju. Niestety nie zdąył zdobyć SS iż rotwormy przełamały linie obronną minotaurów, i zniszczyły je iż nie zostało ani sladu. The next :p |
Cytuj:
Pozatym raczej nic nowego/ciekawego nie wniosłeś... A i tym podobnych tematów było już od groma. |
Cytuj:
A tak wogóle to fajna historyjka :D |
Aha no i polecam częściej korzystać ze słownika bo strasznie dużo błędów ortograficznych robisz
|
Flaorath ma racje nikt chyba by sie nie skapnal ze itnieje takie cos jak szukanie ;p
|
Wiekszosci tutaj zalezy na konkretach ,a nie na mitach dotyczacych iron helmeta czy chain legow ktore oczywiscie nie istnieja.
|
przeszukaj tematy w 'Tajemnice Rookgaardu' a znajdziesz wiele tematow zwiazanych z tym o czym napisales :)
|
Ta historyjka nie trzyma się kupy, jeśli minomag zdobył SoF to czemu zaczął się chować? Przecież w twojej opowieści to super elo ziom pro mastah sword, więc dlaczego nie walczył za jego pomocą?
Oczywiście wyżej już wspomnieli o opcji szukaj. |
Bał się ludzi?? Przecież to jest ostrze, bez magicznej mocy... Kiedy się zorientował że nawet tym ostrzem nie da rady pokonać ich?
|
Dobra, już wogle n/c bo to temat nr 21531617.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:45. |