![]() |
Jak dostać się na...
Mam peiwn problem. Chcem sobie zbierać żeczy z piratów na outfit piracki i chcem polować kolo svargrondu (na tej wyspie gdzie jest kilka nie najmocniejszych rodzai piratów) i nie wiem jak ta wyspa się w ogule nazywa bo nie ma nazwy na mapie świata i nie wiem jak się tam dostać. prosze o pomoc.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Oboje, jak widzę, tryskacie inteligencją.
cytsiu16, to raczej tobie polecałbym słownik. Niepisanie polskich liter w internecie nie jest złe. A co do tematu, to radziłbym poszukać na Tibian Earth jakiś podziemnych przejść. Jeżeli da się dostać na tę wyspę, to możliwe że właśnie w ten sposób. |
Mam wrażenie, że jemu chodzi o Tyrsung. By się tam dostać, trzeba ukończyć 4-5 pierwszych misji Ice Islands Quest. Gdy to zrobisz, Buddel (ten pijany Npc) pozwoli Ci tam popłynąć.
|
Chodzi o wyspe Nargor. Musisz isc do kapitana znajdujacego sie na poludniowy-zachod liberty bay i powiedziec hi - peg leg - yes. Nastepnie pojawiasz sie na wyspie idziesz do tego kapitana co tam stoi i piszesz hi - nargor - yes.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No i się zacznie.. A może napisał "tobie" z małej bo nie ma do niego szacunku.? Poloniści..
|
Poradnik o tej wyspie (tyrsung) w moim podpisie
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:19. |