![]() |
co Tibia robi z ludźmi
http://pl.youtube.com/watch?v=8ChlxRK7eS4
Oto, co Tibia zrobiła z kilkoma z moich szkolnych znajomych. Bez komentarza :D Edit: tak dla informacji, filmik nie jest mojego autorstwa - to nie ja podjąłem się "trudu nagrania go telefonem". Jak niektórzy się domyślają, nie dysponuję nawet telefonem z kamerą. :) |
...
Nie no poprostu żal mi ich. |
Chwalić się rzeczami z OTS-a i nakręcić film, telefonem komórkowym-szczyt!
|
Już wolę coś takiego, niż keya/gejów skaczących na ekranie.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@down Oczywiscie ,ze kretyn bo trzeba byc kretynem zabierajac sobie najpiekniejsza rzecz w tej grze (zaczynasz z clubem a konczysz z full setem na wojnie.) |
Cytuj:
kretyn nie |
Tak to jest jak dzieci nie wezmą rano tabletek =|
|
Ja myslalem, ze nie mozna byc tak masakrycznie pojebanym. Mylilem sie.
|
Śmiałem się nie z nimi tylko z nich. ;)
|
Cytuj:
|
W pewnym południowoamerykańskim kraju (wiecie który mam na myśli) wprowadzono embargo na niektóre gry MMO.
Czasem myślę sobie, że takie coś przydałoby się i w naszym kraju odnośnie tej gry.... :evul: |
No weź nie ruszaj się nobje!1
Żałosne, naprawde:/ |
Dla niesprawnych umysłowo powinno się zabronić tej gry.
|
Nie no, tu nie ma nic do śmiechu. Dziwie się dlaczego dużo osób nie gra już w tibie, a wciąż odwiedza to forum. Naprawdę szkoda tych ludzi. Za młodu, niech grają, ale i tak na zawsze będą mieli uraz po tej głupiej grze. Zachęcam do wiecznej przerwy z tą grą! Pozdro~
|
Zal mi tych dzieci i tego ots'a pod 20s juz wyłaczylem ten filmik...
|
ja bym to pokazał ich mamom na miejscu tego kolegi co wystawił filmik ciekawe co by sobie pomyślaly o swoich dzieciach:D:D:D
|
tam były golden potsy i jakiś sżułty chelmet wOw
|
podstawuwka rzondzi !
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:11. |