![]() |
GS isle dla RP.
Witam,
Ostatnio expiłem moim RP na POHu na GSach. Nauczyłęm sięjużtak biegać, że w sumei schodząmi tylko speary i food jak mam tylko jednego naraz. Zainteresowany jestem masowych huntem na GS isle. Czy mam tam szanse (skillz85/71)? Ile będę miał exp/h? |
Lvl..............??? -.- bo tu tylko o to chodzi
A exp im wiekszy lvl, skile i resp tym wiecej. Srednio 60+k/h |
Polecam Gs isle, dla rp :p
|
aha. 48 rp na GS Isle powodzenia :D
maga Ci na raz wyskoczyc 4 gsy a jak ktos lurnie to nawet z 6 water elementali , tam jest hard pelno gsow i quar cos dla 100+ rp a nie 50 :P zreszta tam nawet nie ma jak biegac z tymi gs bo bedziesz wbiegal w inne respy i dojdzie do sytuacji ze bedzie cie gonic 4 gs + 2 quary + 3 we :D do tego nieznajac wyspy mozesz wpasc do dziury i pasc na wejscie ^^ |
To w takim razie gdzie poza POHem jest lepsze miejsce dla RP z GSami(47LVL)?
|
Crusader helmet Q
|
KaMiLSpAwW
HAHAAHAHAHAHAH, ROZWALILES MNIE GS ISLE DLA 100+PALKOW hahahauahEHA topic: spokojnie mozesz tam expic , ofc nie wpadaj w respa jak pijany najlepiej odlurowac watery do dziur, jak sam nie dasz rady popros jakiegos kumpla... gl |
130 EK w podpisie i opowiada takie bzdury? Dasz rade spokojnie WE zluruj do dziury tak jak ktos tu juz powiedział uważaj żeby sam do niej nie wpaść mozesz biegac w okolo trawy albo lurowac pod wyjscie i up/down
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:01. |