![]() |
Nowa zespol by me and friend :D
Chcialem sie pochwalic z kolega pewnym zespolem, ktory powstal 'na szybko', ale wypalil calkiem niezle.
Zalozylismy z kumplem zespol hiphopowy P+H+1 i 2. Jesli ktos chcialby przesluchac pierwszy kawalek zapraszam na http://ph.blog.onet.pl/ , gdzie do sciagniecia jest utwor i scinki. Mysle, ze utwor jest dla ludzi powyzej 18 roku zycia(wulgrayzmy), aczkolwiek to co sie slyszys pod podstawowka nierzadko jest mocniejsze. Daje to do tematow niezwiazanych z tibia, zeby nei bylo, ze spamuje. To tyle. Pyt Sorry, za blad, ale machnalem sie w dzialach :P |
Omg !!!!!!!!!!
SHIT wielki KAŁ same kó**a omg rymy takie to w sekunde skladam -.^ schowaj sie z takim RAPem -.- kaleczysz kaleczysz...
|
Ktos tu nie do konca zrozumial przekaz ;-)
|
ROTFL!!!!! Evul ;-))))
Przenoszę do OWION, bo Tibii to raczej nie dotyczy... 8o 8o 8o 8o 8o |
ja go nie znam ! ja go nie znam !! omfg hah ale porazka xDDD
|
Yhyyy.....
Zawsze twierdziłem ze Shit-Hop to ścierwo dla mas , a Ty mnie jeszce bardziej w tym przekonałeś ;) .
|
Lepiej zajmij sie szyciem skarpetek...
|
Specjalnei dla ciebie zrobimy kawalek o szyciu skarpetek :D
|
Już RD jest lepsze, ze swoimi textami -.-
"Rd to zgrana paka jak tabaka -.-" |
@Besn
Though, ja tez go nie znam... A Wy go znacie? o_0 |
Elo moje kofane ziomfki, tak to ja jestem tym wykokszonym super eMCe pence fujare trzymam w rece... Tak, tak... mam flow kosmiczne, do jest chyba dziedziczne B) :D
A teraz na powaznie... pozdrowienia dla ludzi, ktorzy rozumieja cala ta szydere! :) Pozdrawiam |
besn i kalus sie mnie wypieraja, jak mogliscie? :'(
|
Totalna zipa, normalnie koń by się uśmiał, naoglądaliście się "8 mili" i pomyśleliście, że Wy też tak możecie ???
Suck, suck, suck |
hahahhahahhahha, nie przepadam za hh i sie z niego smieje ale to jest... zalosne, tanie, bezsensowne i macie c***owy glos... n/c
|
Cytuj:
a myslalem, ze w wieku 16 lat to juz czlowiek jakos kuma o co chodzi ;p widac, ze sie przeliczylem :P |
"Mondre głowy rze arz ztrah"
^^ Rotfl... widze, że nie wsyzscy tutaj potrafią czytać ze zrozumieniem...
chyba Hipis wyraźnie napisał: "A teraz na powaznie... pozdrowienia dla ludzi, ktorzy rozumieja cala ta szydere! " Jak dalej nie wiesz o co chodzi to nie czytaj... Panuje powszechne przekonanie, że na tibii.pl są same n00by... ludzie którzy tutaj się wypowiadają są na to dowodem. Pozdrowienia dla tych, którzy wiedzą o co chodzi i dla Besna [;p]. |
oMG jeśli robicie sobie jaja to spoko, ale jeśli to ma być na serio to jest to największe gó*no jakie w życiu słyszałem. Polski hip chłop to najbeznadziejniejszy syf na świecie, który nie powinien być nazwany 'muzyką'.
Dzięki, że mnie utwierdziliście w tym przekonaniu ;). |
Cytuj:
|
Dobo:
mysle, ze tutaj... Ludzie tutaj sa tak blyskotliwi i wogole... Mysle, ze osoba z IQ w granicach 90 zrozumialaby, ze to sa jaja... A tutaj Moze 4 osoby to zrozumialy :baby: :D Pozdrawiam Hipis PS. she_devil: ty grasz w RD, bo widzisz tak sie zlozylo, ze ja juz gram to pare dobrych lat ;) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:42. |