![]() |
Rozbieg
Biłem ostatnio dużo na fibuli roty
Zauważyłem coś ciekawego Jak mi ktoś powie że to nieprawda,to może ma rację ale to co zauważyłem zaobserwowałem po skoku(tylko bijąc rotwormy,druid jestem)8 lvli,z 19 na 27,więc musi w tym być troszkę prawdy JAK PRZED SWOIM PRZECIWNIKIEM ZROBISZ KRÓTKI ROZBIEG,3 - 4 POLA I WPADNIESZ NA NIEGO TO ZADAJESZ MU WIEKSZE OBRAŻENIA normalnie waląc też trafiały mi sie hity za 36,ale zadko,z rozbiegu prawie zawsze,czasem wchodziły tez hity za 6 ale chodzi o to że z rozbiegu najczęściej zabijałem rota w 3 strzałach,sprawdżcie sami,nie wiem czy to prawda,ale jak walczę z 10 rotami na raz,to używam tylko rozbiegu,3-4 hity i rota nie ma |
Ja powiem tak:
jest to możliwe a może po prostu tak wszyło, aaa, ale ja też to troche zauważyłem, przykład z MINO: kiedy podhcodziłem do niego (no jak ty to zwiesz podbiegałem) to ciachnąłem mu np. około... 40-50, drugi trzeci czwarty hit były gorsze ale się rozkręcało i na końc też walnąłem za dobre 20-30... |
Też to zauważyłem. Wydaje mi się jednak, że wystarczą 2 pola i potwór dostaje max hity w trakcie zbliżania się do ciebie. Ale niestety działa to w dwie strony - najwięcej trafień dostajesz właśnie wtedy jak potwór się zbliża :) - też to obserwowałem na sobie. Wniosek jest prosty - jak uciekasz przed stworkiem to ma on lepsze hity i zabija cię szybciej.
|
tez zauwazylem cos takiego:)
i jeszcze jak wchodzisz gdzies po drabinie lub schodach i jesli przy zejsciu stoi potwor to tez bardzo czesto dostaje sie silnego hita |
ee tam ja bez rozbiegu rota 1 strzalem zabijam :P
|
Jeśli chodzi przy drabinie lub przy schodach to macie rację. Ja jak walczyłam z berserkerem i byl bardzo blisko mnie to walnal za 66, a jak ktos go zlurowal i byl przy drabince to mi zabral 102hp. Na szczęście jest exura vita.
I tak go potem ubiłam,coś w tym prawdy z tymi hitami musi być... :P |
No właśnie :)
Ale rzeczywiście działa takie coś jak rozbieg :) Znacie chyba test Striki? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:55. |