![]() |
Kłopot z kasą :/
Mam pewien problem.
Chociaz mam 15 lvl nadal nie orientuję się w pieniądzach w tibii.czy ktos moglby napisac mi m. in: ile to 1 k, jaką wartośc ma taka niebieska moneta i wszystkie inne tez jezeli są (prosilabym podawac ile to w gold). I jeszcze jedno: ktos mi mówił, że Pacca (albo Premium) mozna kupic za pieniądze w grze Tibia. Czy to prawda?Jeżeli tak, to za ile moge kupic i u kogo?(jestem druidem) Bylabym bardzo wdzieczna za pomoc :) Z góry dziękuję.:p |
1k- 1000 gp, 10 platinum coins
10k- 100 platinum coins, 1 crystal coin 100k- 10 crystal coins 1kk- 100 crystal coins |
Ta "niebieska moneta" to platinum coin, ma ona wartość 100 gp.
1cc, czyli crystal coin to 10000 gp. 1k to 1000 gp. Za późno : l |
Tak można kupić pacca za pieniądze w Tibii. Ale to zależy od tego czy ktoś sprzedaje. Zazwyczaj kosztuje on ponad 200k czyli 20 crystal coins. (Chociaż to zależy kto sprzedaje.)
No to kiszke na Refugii macie. ;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
Topic: Polecam szukanie na przyszłość. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Na eterni pacc chodzi po ok. 150-200k wiec nie jest tak zle, tym bardziej ze latwo jest go dostac. Wy na non-pvp z tymi paccami to macie rzeczywiscie przesrane :(
|
Problem z kasą;/
Oj przepraszam ale zapomnialam dodac, że jestem w świecie Fortera i urzęduję w Thais.
Mam nadzieję, że to pomoże ustalic, ile kosztuje Pacc! Z góry dziękuję. |
Cytuj:
Pamiętam jeszcze te stare ceny na Refugii... Cena pacca wynosiła wtedy 150k. Przykładowe bohy kosztowały 70k, golden armorem nie kozaczył 20 lvlowy gracz, bo jego cena sięgała 120k... |
Witam
Może orientuje się ktoś ile kosztuje pacc na 90 dni serwer Nerana z góry dziękiB) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:40. |