![]() |
old widow
Witam mam pytanie otóż słyszałem ze old widow respi sie na poh'u
czy to prawda ???. Pozdr0 |
Tak... (znaki)
|
I nieregularnie, osobiście nigdy jej nie widziałem.
|
Jeszcze dopelnienie odpowiedzi poprzednikow: da sie ja lurnac wszedzie (oprocz miejsc odgrodzonych mostem czyli wszystkie miasta ;] ale pod DB mozna). Osobiscie ja widzialem na tibi 7.6 padl wtedy 70palek ;]
|
@up
Na tibii 7.5 nie bylo bossów >,> |
Tak, respi się. Cholera, po co takie durne pytania. www.tibia.pl > potwory..
|
A, srry. TO 7.6 bylo, mam screena moze nawet ;]
|
Respi sie na pohu to prawda, ale nie często, jest to poprzedzane komunikatami więc istnieje naprawde mala szansa ze sie na niego nadziejemy. Sam b. czesto expie na PoHu i narazie nigdy nie widzialem The Old Widow.
|
Old Widow respi się na pohu w obecności GS'ów. Sam potrafi przywołać 2 GS'y. Ma nieregularny spawn na powierzchni, można go odlurować gdzie się chce, co często wykorzystują wysokolvlowe postacie, do zabijania niższych lvl. Poza tym Old Widow jest bardzo silny, paraliżuje i uwalnia "ze smyczy" GS'y w naszą stronę, co powoduje, że staje się dla nas groźnym przeciwnikiem.
|
Cytuj:
|
mozna go lurowac na celescie jak sie respi odrazu przybiega team i ubijaja ziomkow ;d
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
The Old widow respi się bez komunikatu.
Spotkałem już 3 i bardzo fajna zabawa latać z tym i zabijać każdego noobka co się nawinie, lepsze niż random pk na pvp servie. |
Cytuj:
|
Ja widzialem filmik jak go zlurowali pod Orc Fortess :P.
|
@up
haha :D jakim cudem niby? @ nie ma komunikatow ... >.< osobiscie go spotkalem, biega strasznie szybko, wali po 500+~ summonuje 2 gsy leci z niego chyba zawsze GSS |
Takim cudem ze wystarczy miec maczete i cisnoc z nim przez Witch Camp :)
|
Respi się różnie, choć pamiętam taki epizod gdzy na świecie, którym gram respił się 4 razy pod rząd (4 dni pod rząd).
Komunikat to coś o ataku GSów na PoH. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:49. |