![]() |
Emma
Orkan Emma dotarł do Polski. W wielu regionach kraju już teraz bardzo silnie wieje. W ciągu dnia najsilniejsze podmuchy będą na zachodzie i południu kraju. Towarzyszyć im będzie intensywny deszcz. W nocy wiać będzie na całym terytorium Polski.Mapa zagrożeń na stronie Instytutu Meteorologii i Gospodarki Wodnej jest cała czerwona, co oznacza drugi, najwyższy stopień zagrożenia we wszystkich regionach kraju.
Wieje u was mocno? bo w łódzkim jak narazie nie jest tak źle ;) |
Cytuj:
|
Kujawsko- Pomorskie / Toruń = Cisza. Koło 11, ostro padał deszcz i dość silny wiatr wiał, ale to ustało.
|
U nas w Końskich (obok Kielc, rejony gór świętokrzyskich) jest raczej pochmurno, pada deszcz, ale nic nie wieje ; ]
|
Na Śnieżce wiał z prędkością 220km/h 8o
|
W Zachodniopomorskim dopiero zaczyna wiać. Do Łódzkiego pewnie za jakiś czas dojdzie.
|
U mnie jak narazie cisza, chociaż w południe silnie wiało i deszcz padał. Jakoś przeżyjemy ^^
@Edit: Woj. Mazowieckie/Płock |
A we Wrocławiu słońce z jednej strony, z drugiej sine chmury ;[ Wiatr tylko w porywach
|
Na Śląsku w godzinach 10-12 był niezły hardcore. Jak ktoś mieszka 10m od cmentarza, to słyszał niezły trzask xD
|
Wie ktoś, jak to będzie szło przez Polskę? Bo wszędzie pisze co innego.
|
Cytuj:
z góry w lewą stronę. |
A w Olsztynie cisza... trochę wiało ok. południa ale nic poza tym
|
Wczoraj wiało jak cholera, dziś lekko dmucha i kropi.
|
Wielkopolska, Konin 11-14 nie dało się wytrzymać B)
|
Podlasie-wczoraj troche wialo(pod wiatr to jeszcze szlo isc wiec nie tak zle) dzisiaj cicho tylko pada lekko.
|
Bieszczady - w nocy, około 3, wiało dość mocno, ale z czasem się uspokoiło, a teraz znów urywa łeb przy samej dupie + deszczu od groma.
|
Urwało mi dach:/
|
Na co komu ten temat? Wiaterek wieje tylko trochę mocniej niż zazwyczaj, a ludzie robią z tego wielkie halo.
We Wro wieje, ale co z tego? Trzbea było w bloku mieszkać :) |
Cytuj:
@Articuno Ale zauważ że w Polsce raczej tak silnego wiatru nie ma ;) |
Ide wlasnie poprawiac anteny bo cos TV szwankuje... co mi tam jakis wietrzyk bedzie przeszkadzal
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:26. |