![]() |
Ta dziwna Tibia
W tym temacie chciał bym abyście wypisywali wszystko co wam sie wydaje dziwne na tibi. Mnie zaskoczyło kilka rzeczy. Np. wypadające Ice rapiery z demonów. 1 Ice rapier czyli lodowy rapier wypada z czegoś co jest ogniste i gorące jak sama nazwa wskazuje( paradoks zimne wypada z gorącego) powinien sie zatem nazwywać water rapier. Paradoks 2 cały demon setnie wypada z demonów prócz tarczy z tego co pamiętam. 3 na foldzie można spotkać fire elementala. 4 Thais największe maisto posiada znaczniemniejsze depo niż na przykład Kazordon w którym prawie nikt nie mieszka 5 slima łatwiej ubić niż mino maga chociaż daje wiecej expa i wiele wiele innych
|
Na foldzie jest fe, to jasne, a to moze dlatego ze im glebiej tym cieplej ??
Dla mnie dziwne jest to ze g arm jest z wrl, ale z kolei g legi z dema, a wrl ubic trudniej niz dema jesli sie go widzi 2-3 raz na oczy...=P |
Chcial bym powiedziec, ze to nie my decydujemy co z czego wypada. Dlamnie to jest normalne jak Ice rapier wypada z Demona. :tongue:
Jeszcze naprzyklad Ice rapier wypada z Vampira, i to nie oznacza, ze co z czego wypada Ice rapier musi byc "ogniste i gorace". :D Ps. Popytaj kolegow na tibii to ci opowiedza :D Pozdrawiam :] |
A ja mam cos innego 8o Przepraszam bardzo jakim cudem COKOLWIEK wypada z ducha? przeciez duch jest niematerialny wiec nie moze posiadac zadnych rzeczy, przedmiotow itp. :) to jest dla mnie dziwne, nad reszta sie nie zastanawialem
|
a dla mnie dziwne jest to:
-Ork berserker ma halabarde w rekach ale nie z kazdego ona wypadaXd -Mino guard ma topor ale ZADEN topor z nigo nie wypada(hatchet fakt :D ) -Mino walczy golymi rekomaXd Mozna by wymieniac do smierciXd |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:50. |