![]() |
Pokaz PVP NA AMERZE!!!!!!!!!!
filmik znalazlem na tibicams i barrfzo mi sie spodobal
http://www.tibicams.tibianetwork.com...ies/show/37943 Komentujcie!!!!:cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup: :cup::cup: :cup::cup: :cup::cup::cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup::cup: :cup::cup: :cup: :cup: |
Ale super.
@down Mylisz sie elektrowniku. |
@up
ty tego filmu nie obejrzałeś do autora: podejrzewam, że masz ADHD co do filmu to trudno zczaić o co chodzi loot Ukryty tekst:
|
Ejjjjjjjjj stwierdziłem, że autor ma jakieś problemy ze sobą lub z przyciskiem 1 który naciska razem z shiftem.
film? beznadzieja... |
Cytuj:
Mial troche farta. Btw te noobchary najlepiej ogarniete byly :) |
Film nie jest taki zły.
A Autor naprawde ma jakieś problemy;P |
Nono, filmik nawet najs =]
Pvp nie bylo jakies oszalamiajace (gdzie mwalle i sd? chyba z 8 sdkow mial o.O), ale widzialo sie juz gorsze pokazy umiejetnosci ; Gratz anyway bo fragi niezgorsze |
Cytuj:
Przezywasz ludzi od adhd a pewnie w pełni sam nie wiesz co to... Po prostu wyjdz inie wracaj... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Next przydupas Etorica?? Ale sobie idola wybrales ;/ Wkacu ten dzieciak dostal bana... Moze nie bedzie juz tylu iditycznych,ironicznych postow na forum -.- |
Etoric ban Okrzesz ban wohoooo
|
@etoric tutaj nie chodzi o loota
widac jacy zgrani sa po akcji na trollach w carlin a ten 54 ms co go zabili wogule nie myslal jebal mu sd za 200+ mogl mu hcociaz ze 100 hp z rozgi zjebac a potem sd |
Ogolnie nie za ciekawy filmik tytul mozna powiedziec klamie Nie da sie tam zauwazyc zadnego "pokazu pvp" no jesli dla kogos atak z rozdzki 13lv+ po 11!!!! to jest cos to rispekt
|
up@ja tez nie ale i tak trapy dobre jebali
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:35. |