![]() |
Nice SS ;)
GRATZ lootu Ja też chcem BoHy :P |
Zawaliste screenki loot tez spox ale mam nadzieje ze jak odzyskam pacc to mnie tez zabierzecie
|
RE UP a kto Ty ??
BTV na bk neiptrzeba meic pac . . :P tylko minimum 50 lvl |
zapomnialem ze lvl 50 :/ a mówi ci coś nick Hoseje :p
|
Wypas, cool, czad :D . Poprostu super SSki,gratz lociwa ;) .Gratz i jeszcze raz gratz i to mi się właśnie podoba :) ;)
Pozdro dla was ;) |
Wow fajne fotki a może byś zrobil filmik na bk :D
|
Filmikow neirobie bo bledy moim kumplom wyskakuja i trza wtedy reset kompa robic
|
Hehe ,ładne fotki długo BK nie oglądałem ,biją mocno :] oj Bija z tego co widziałęm na fotkach :](tez chce BoHy) :]
|
Xele lamq wiecej takich ss :)
|
Połowy nie widać :(
Ale fajne... |
o.O Xelede :D Siema;) Gz Lootu :P Ja tez Chce 50lvl plx0r ;P
|
hehe gratz...fajne ss-a szczególnie loot :D gratz
|
Cytuj:
tak do tych zdjec to nawet nawet bo wrescie ktos widze normalnie blokowal czyli z jedna tarcza.... komentarze nad zdjeciami ss z lootem wiekszosc ssow z nawet niezlymi hitami ogolnie chyba drugie albo trzecie ssy od trzech mechow ktore nawet mi si espodobaly na tym forum..... ;) |
Cytuj:
no ja juz tu wymiekam ..... czym ty sie tak podniecasz? walisz juz przed kompem z radosci ? myslisz ze jak bedziesz lizal dupe na forum to bedziesz mial kolegow na tibi ? przyklad kolejnego nOOba na tym forum ... ja nie wiem czym ty mozesz imponowac tym 54 fishinga co masz ? wow super naprawde X( |
Extra loot, a te BOH-y 8o !!!!!!!!!!!!!
Reszta twoich kupmpli to widownia?? :p Jaki to świat??? :baby: Ogólnie SS też wypas!!! Tylkotak dalej!!! ;) A do tego zioma wyżej ja mam 35 fishingu i się nie chwale :kat: ale skille taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakie słabe :evul: |
@ RE Up
HEheh dzieki nie oni bili bk tak troche trudno najtowi BK zabic :P:P samemu on ma duzo obrony chyba ze z Exori keidys pujde :D:D |
Gratz
no sluchajcie nic dodac nic ujac gratZZZzzzz dla calego sqadu wymiatacie :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:12. |