![]() |
GLADIATUS (partner onet.pl.pl)
Witam zachcecam do gry GLADIATUS jest to super gierka dobra pomiedzy tibia a nawet expem !! :D wciaga i to jest to co lubie ehhe
adres do gry to www.gladiatus.onet.pl jak nie ufacie co do linka mozna sobie znales na samej stronie onetu :]. |
Gladiatus jest jak lokata...
|
Ehh. Takie gry to tylko w erze :p
Nie lubię gier poprzez przeglądarkę internetową :p |
Gra czasu niewarta......
|
Na prawde... Lepsze od Tibii. Człowieku gra wymiata, omg chyba cała noc będę w nią grał i sie uzależnie ;/
|
A najlepsze w tych grach jest to, że się klika i czeka coraz to więcej godzin, by móc znowu kliknąć ;)
|
Sami ZNAFCY sie wypowiadają ;]
piszcie gra nie warta czasu - jezeli tak zalezy ci na czasie to prosze nie pisz tutaj ;] bo to co piszesz to tez strata czasu (twojego - pisząc i mojego -czytając) dla ludzi lubiących i zaczynających gre zapraszam na serwer 10 ;] |
Wyrażam tylko swoją opinie, grałem miałem 20 lvl i twierdze że gra nie jest warta czasu...
|
20 - lvl
duzo nie widziales , duzo nie grales aby taki lvl wbic ;] |
Ostatnio pełno takich gier robią... kiedyś grałem w ogame, ale mi się znudziło ;P
|
Cytuj:
|
Gralem troche ale sie znudzilo, Ogame lepszy ale tez sie znudzil;).
|
Po wbiciu 9 levela przestałam w nią grać. Strasznie nudna gra, polegająca na wykonywaniu ciągle tych samych czynności.
|
Cytuj:
ale zastanow sie ;] czy tibia nie jest monotonna ? @marla666 idz graj w tibie ;] tam masz CIAGLE to samo ;] czyli ciagle bic lvl i skille - padniesz znow to samo odrabiasz skille i lvl , masz hunta nie grasz , masz hacka tez nie grasz , a po miesiacu wracasz i znow to samo ;] i tak ciagle , ciagle i ciagle .... |
Tak tibia też jest monotonna i jest to jeden z powodów dla których w nią nie gram ;)
|
TO przez ludzi myslacych ze Tibia jest monotonna, ta grala stala sie naprawde monotonna...
Jest miliard rzeczy, ktore mozna zrobic zamiast expa, skilla etc... Gladiatus? noodaxD |
nie no pewnie gladiatus super karczma polowanie karczma polowanie karczma polowanie i stajnia na noc ;) mialem na 4 swiecie 30 lvl i nudne w ... juz wole plemiona albo ikariama tam przynajmniej jest co robic :D
|
Laleczka voodo (magic people, voodoo people!) - typowy gość, który zachwala "swoją" grę, jadąc po ludziach, którym się ona nie podoba.
|
Cytuj:
wracaj do "hantuw" w tibii , tam jest twoj swiat ;] zamiast najezdzac na mnie ;] @Massterralph ta sama droga ;] przez takie gadanie jak wasze odstraszacie ludzi od gladiatusa , jakie rzeczy mozesz robic w tibii poza skillowaniem , questami i gadaniem z glupimi polakami , swe i br ? nikogo nie zmuszam do grania w gladiatusa tylko chce powiedziec , ze czlowiek powinnien poszukac jakichs zalet , a nie tylko wady ;] |
Sópah dópah efool pR0 gejm... Tak myślałem na początku xP . Zachęcili mnie qmple, gra była ok. Wbilem 24 lvl i gra mi się znudziła :/
Ciągle to samo... arena, stajnia, wyprawa... nuda :baby: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:48. |