![]() |
Nowy outfit na Rooku;)
Ciekawe czy CipSoft szykuje jakieś zmiany dla wyspy Rookgaard. Choć po tych ostatnich "poprawkach" trudno tego oczekiwać.
Ale może dodaliby nowy outfit Nobleman, można by wstawić jakiegoś nowego NPC albo dodać funkcje staremu, a zdobycie takiej kaski (300.000 gp na całość lub 150.000 na połowę outfitu) na rooku byłoby nie lada wyczynem. No cóż poczekamy zobaczymy.;) |
tak nobleman outfit za 300.000 gp to wysmienity pomysl. napisz to do cipsoftu to zrobia cie GM:baby::baby:
|
300K na rooku to nie lada wyczyn? Czy ja wiem? Niektórzy rookstayerzy mają 1,5 KK...
|
1. żadnego nowego outfitu nie będzie.
2. Nie za bardzo się w tym orientuję, ale wydaje mi się, że przeciętny 60 rookstayer ma 300k. Przynajmniej mój kumpel na 60 lvl tyle miał, ale gdy innego gościa na 75 lvlu zapytałem się ile ma to powiedział, że 100k :o |
Gp na rooku nie gra roli, jak ktos zbiera to co może i all Gp i sell co się da to na 50 lev 300k gp to spokojnie sie ma ;)
|
@Up
Zgadzam się! Ja gram rookstayerem, mającym 47lvl i mam prawiem 300k @Topic Fajnie by było, ale jak zwykle cipsoft zapomni i rookstayerach... X( Ale pomysł jak najlepszy :cup: |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
Hehe fishing rodem ? :p xD |
Ta dodadzą, już to widzę!
To że dodali pływalnie, to nie znaczy, że dodadzą jakiś chujowy addon outfit. Mi by wystarczyłby tylko bank. Te pływalnie, outfity itp mogli by usunąć... |
[ironia]Jak outfit to niech będzie na Roberta Planta (Led Zeppelin) lub Keitha Richarda (The Rolling Stones).[/ironia]
|
Taa
Cipsoft udowodnił już nam nie raz swoją głupotę.Ale wątpie czy to sie sprawdzi (chodzi o outfit).A no i jeżeli chodzi o kase mam 30 rookslayera i mam 150 k ,pomijając że dużo hajsu włożyłem w Minotaur leather itp. Więc i tak tego nie zrobią bo po tygodniu cały rooguard będzie latał w noblemanach :/
|
czemu nie wiecej moze k***a 999999999999999999999... jezeli by mialo byc takie cos to za 1k dla rookslayerów
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:48. |