![]() |
Przygody Trombola i Bombola <Paskowiec>
Witam all na moim paskowcu o Trombolu i Bombolu ktorzy maja zawsze pecha bo sa blizniakami i zawsze sie na siebie wkurzaja
Przygoda nr 1 (Wiadro pelne skiow) http://img179.imageshack.us/img179/5...skowiecvt1.png Drugi odcinek jeszcze dzis K.O.M.I.C |
AHHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
Zrobiłeś outfit i się tym jarasz... ;< 0/10 |
Boshe Święty co to ma być?
|
:p
Praktycznie zero teści i ani troche humoru Może dopiero się rozkręcasz, cóż spróbuj zrobić kolejną część.
|
1/10 -.-" czyli SUPER ZJE...
|
<Wyciąga siekierę>
Wyjdź... |
Wiadro zmienia się w kosz :<
|
@Triplonq
Jak dasz mi bobcia w 4 stronach to go wstawie do paska :) |
da sie wytrzymać mam nadizeje że next part bedzie lepszy
|
Cytuj:
Juz sie nasluchalem o bobciu chcesz myslisz ze skonczy jeszcze raz w takim gownie? ;d |
WIADRO, dajcie wiadro, puszczam!
<...> Muah, od razu lepiej. Po takim haftnięciu inaczej się ocenia. 2/10, nie wiem za co, może za to, że był haft? @Michoss: Naostrzyłeś chociaż? :P |
Tępą bardziej boli.
|
Przed chwilą, wskoczyło mi ciśnienie po rozmowie na gg... a tym mnie dobiłeś. Czy ty chcesz skończyć tak, jak najgorsi z najgorszych? Zrób jeden, ale porządny fejk!
0,1/10... |
@Piasy
Robie pierwszego paskowca z nuduw wiec nienarzekajcie jak sie rozkrece to wam tylki do kosza spadna Zeby niebylo offtopa nowy odcinek Odcinek 2 (Nowe oblicze Trombola i Bombola) http://img252.imageshack.us/img252/4703/pasek2nv0.png |
Fake
To jest paskowiec??A ile ty masz lat ???
ja się przyznam mam 12 :) |
Cytuj:
Jak będzie wychodził to strzele go w Dupe żeby tu nie wracał :ban: dla autora |
"bog" z Wielkiej litery
nie piasy tylko Pisay nie "lerzali" tylko leżeli "Ale jednego dnia bog dal miszanse sie zrespic klutnia?? NIe ?? PS: czekam na hasło do Wojcia 14 bo mi się Cookies wyłączyło ... |
Hmmm gdzie tu jest coś śmiesznego ? hmmm nuda beznadzieja ! 4/10 na zachęte ;d .A przy okazji Hagi-Magi przyjąłeś mnie do tego swojego 2 fake ?
|
Ogranicze krytykę do : wyjdź.
|
<Wyciąga zabytkowe krzesło sprzed 1024 roku, orginalnie przeruchane przez króla Artura III>
Gwaut rox? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:25. |