![]() |
Step up 2 - the streets
Właśnie wróciłem z kina. Film mi się nawet podobał :D 1 scena w autobusie wymiata. A jakie sa wasze wrazenia ?
@edit Oczywiscie pytam tych co byli ;) |
ale co sie stao?
@down sorry dwupak, ale autor tematu nie napisal w sumie nic o filmie czy czymkolwiek, wiec mam prawo spytac osochozi :) yo yo gangsta peace |
@up
Nie jesteś śmieszny, naprawde. |
Słyszałem w WoWie jak coś polaczki na chanelu gadali ,że film extra.
Ja czekam aż nie wyświetlą w telewizji :D co do lola to legendarne powiedzenie forumowiczów żal |
film beznadziejny , muzyka bardzo dobra
|
Cytuj:
nie bylem nie ogladalem nie wiem |
Muzyka idealnie dobrana, świetny taniec, za fabułe trochę mniej, ale film i tak wzorowy ;]
Ostatnia scena taneczna ze zremixowanym Bounce Timbalanda <3 |
Cytuj:
funny man o; a co do step up 2, fabuła nie jest dosc oryginalna ale jest na co popatrzec. Down@ Co ty sie spodziewales po czlowieku, ktory ma kompleks a w awatarze kupe ? Lolny@ W toku ewolucji zdobyłes 7 levli http://images.tibia.pl/forum/images/buttons/report.gif http://images.tibia.pl/forum/images/buttons/report.gif |
Tymi swoimi "elo" tekstami pokazujesz jaki jesteś beznadziejny.
I za przeproszeniem odpierdol się od 2paca, bo gówno mozesz powiedzieć na jego temat. I tym bardziej błaźnisz się pisząc takie głupoty. A ty Lolny myślałem, że jesteś mądrzejszy. @up Też prawda. @down Ehh, brak sił na ludzką głupote. |
Cytuj:
Cytuj:
sry ale ten tekst mnie rozwalil xdddddd |
Cytuj:
Nic nie mam do czarnuchów, chętnie bym sobie jednego kupił. @Top Nie widziałem. Ostatnio oglądałem Slayer: "Still Reigning". |
Cytuj:
@down Ironia? |
Cytuj:
|
Cóż.Taniec nie jara mnie aż tak,ale fakt-Widowiskowy ten film jest na pewno. Nie oglądałem,ale widziałem urywki na youtube. Kultura Hip Hopowa jest podziwiana (szczególnie taniec) I przyciąga miliony par oczu,więc nie przejmujcie się POSTAMI jakiś metali.. Ludzie..
|
Ściągnełem to z torrenta pare dni temu i powiem, że jednak pierwsza część mi się bardziej podoba ;)
|
Cytuj:
@Walekifa Ale to co oni piszą jest wręcz żałosne. |
Cytuj:
Nie jestem pro, ani nie próbuję tego udowodnić, bo to by był kretynizm. |
@up
To wskaż mi osobę, której pasuje takie oczernianie. A może masz spaczony gust? A co do filmiku przedstawionego przez Geidar'a - Cienka próba podrobienia "piątku" |
Cytuj:
Film dla mnie był stratą czasu... stanowczo wolę coś bardziej ambitnego |
"Sorry dwupak" - coś pięknego po prostu =)
A kORONOWANY znowu próbował być śmieszny i znowu mu nie wyszło. Hehe, nie lubie 2Paca, zjedzcie mnie!1!11 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:56. |