![]() |
Knight leczenie
siemka.
mam kilka pytan dotyczacych knighta: 1. Ile HP dodaje UH ?? 2. Czym taniej sie leczyc? 3. Czym efektywniej sie leczyc? 4. Ogolnie co bardziej polacacie do leczenia manasy + exana mort? moze uhy? great healpotiony? czy co bo sam juz nie wiem... :/ Pozdro ALL |
Cytuj:
Exana mort.. Zzera bardzo duzo many, a szczerze mowiac nie leczy az tak rewelacyjnie... Uwazam, iz najlepsze sa jednak te potionki no i exura/exana mort jesli mana urnosnie. Chociaz z drugiej strony... Leczac sie tylko za pomoca many rosnie nam mlvl. Wiec jesli chcesz sie szybko i efektywnie leczyc to poionki.. Jesli zas masz czas.. I chce ci sie bawic to mozna sprobowac z czarami... |
Uh opłaca się tylko gdy leczy cię nim mag z wysokim poziomem i wysokim m lvl. Stawiam na potiony bo bardziej efektywne :)
|
expisz na slabych potworach manasy + exura expisz na potworkach zalozmy do dla stykna health poty zwykle dalej strongi/greaty najtaniej wychodzi lecznie exura nastepnie po niej health,pozniej strong, a jeszcze pozniej great
exana mort mozna zalozmy na dragach uzwac jak za mocno walnie i boisz sie ze padniesz to tyle na ten temat ;p |
zapomnialem dodac ze na mocniejszych potworkach leczysz sie healthami a tylko kiedy ostro Cie zahita to great/strong
sorry za double post ale sie tibia.pl tnie i nawet nie mam opcji edycji posta |
przepraszam bardzo ale CZEGO NIE MASZ? ;o
|
boze i po co spamujesz? naucz sie czytac, jak pisalem tego posta to sie czesc rzeczy nie ladowala i nie mialem mozliwosci edytowania postu bo po prostu tego guziczka nie bylo 0,0
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:58. |