![]() |
do czego sluzy Destroy Field
mam pytanie do czego sluzy run Destroy Field probowalem na potworach ale nic sie nie dzialo
Prosze o odpowiedz bez wysmiewania sie :p:):) |
albo nędzna prowokacja albo dziecko ktore nie umie sobie przetłumaczyć nazwy.
Szukaj a znajdziesz ;] ew. Translate.pl @Slythia Jak moglas? ;] |
Mam dzis dobry nastroj :)
Prosze bardzo: [SPELL]Destroy Field[/SPELL] |
nic z tego linku nie wiem moze wy mi napiszecie PROSZE;(;(
|
Cytuj:
Po prostu usuwa fieldy... Jak energy field (pole energi na ziemi), fire field (ogien) etc. |
Drogi Użytkowniku, Remigiuszkot1.
Użytkownicy, którzy napisali wyżej, już pomogli. Jeżeli dalej nie rozumiesz, i nie chce ci się klikać w Linki oraz Szukać, to przeczytaj, to: DESTROY FIELD RUNE Najprościej mówiąc, ta Runa niszczy Field's. Jeżeli nie wiesz co to Field, to polecam skorzystanie z Translate.pl. Runa może zniszczyć Ogień, Truciznę lub Energię, którą zostawiły po sobie zabite potwory. (Zamieniając się w Field'a lub rzucając jakiś Czar zostawiający Field'y.) Można także powiedzieć, iż Field jest pułapką na Mapie, a DF może go zniszczyć. Najlepiej mieć w BP kilka takich Runek, jak idzie się gdzieś w podziemia lub na expowisko, gdzie są Field'y. Cytuj:
Nie pytaj już co to DF (Destroy Field), skoro już ci go opisałem X( @Slythia Heh.. Tak można najprościej powiedzieć. Myślę że ten User to zwykły Troll, który będzie się chwalił kolegom, że napisał na najbardziej znanym w Polsce Forum o Tibii -.- Zapewne więc napisze, że nie zrozumiał tego co napisałać 8o |
Warto wtracic nie tylko dla autora tematu,ale i dla wszystkich, ze na serwach pvp MUSISZ nosic w bp 5-6 runek destry fieldsow ;p
|
Cytuj:
@down Chcialam tylko udowodnic, iz nie trzeba nosic. Gram na pvp-enfo... Masz racje. Lecz zauwaz, ze jest tak w wiekszosci tematow na tym forum... |
Cytuj:
@Topic: Nie rozumiem koleś chciał o pomoc a wy (są wyjątki) go jedziecie, że szukać mu się nie chce. Zamiast takiego zachowania (które i tak jest b. żenujace niż autor no ale cuż...) lepiej było by odpowiedzieć... :baby: To tyle... |
Skasować post, źle przeczytałem.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:57. |