![]() |
FACC i Soul
Mam pytanie czy jest jakis przelicznik ile trzeba wbic expa aby zyskac 1 soula?? Jestem ciekaw czy jest to jakos zalezne od siebie bo jesli chodzi o PACC to wystarczy ze zaatakuje potwora i juz soula ma
|
bez roznicy czy jestes FACC czy PACC aby uzyskac soula musisz zabic potwora ktory daje tyle samo lub wiecej expa niz wynosi twoj lewel, roznica miedzy fac i pacc jest tylko w szybkosci odnawiania sie ouli, Facc 1 co 2 minuty, pacc 1 minute, pacc+promocja 1 na 15 sec.
|
Cytuj:
Dodałbym jeszcze, że soule regenerują się przez 4min od zabicia potworka. |
Podsumowujac:
"Soul Points (ang. Punkty Duszy). - Zostały wprowadzone w letnim Update 2006. Są niezbędne do tworzenia run, a także strzał i boltów lub jedzenia. Gdy zabraknie Soul Pointów nie mamy możliwości stworzenia Runy, nawet jeśli posiadamy wystarczającą ilość Many. Punkty te nie odnawiają się same, aby je przywrócić musimy zabić jakiegoś potwora, który da nam więcej punktów doświadczenia niż nasz poziom. np. jeśli masz 18 poziom i zabijesz Trolla, który daje 20 punktów doświadczenia dostaniesz Soul Pointy, jednak kiedy zabijesz Trolla na 30 poziomie nie dostaniesz ich. Normalne postacie mają 100 soul pointów. Postacie z promocją 200. Normalne postacie otrzymują 1 soul point co 2 minuty. Postacie z promocją otrzymują 1 soul point co 15 sekund. Niezależnie od statusu postacie śpiące w łóżku otrzymują 1 soul point co 15 minut." |
THX za info wzasadzie gram knightem ale mam tez Druida i robilem icicle i a Avalanche ale ostatnio mi sie pacc skonczyl i wkurza mnie ze ten soul tak wolno rosnie chyba dlamnie jedynym dobrym wyjsciem bedzie kupno nowego pacc bo oszaleje
|
Cytuj:
|
Cytuj:
No i teraz wszystko wiemy xD Dzieki za pomoc bo niewiedzialem jak to bedzie jak sdki bede robil bez pacc ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
Notabene, ten tekst tylko skopiowalam albo z manuala, albo wiki ;). |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:41. |