![]() |
Spike coś nowego
Filmik Shadow Rex i Spike sword Qest to fake sam sie przyznał ale ja coś zauważyłem jedną rzecz jak kolo dednie minusa bierze ots i tam nie pisze "Ahhhh" tylko "ahh.O" czy jakos tam zobaczycie tam jest dzuże o w zdaniu i to znaczy ale multi klient albo ots ale prawda jest taka że spike sword qest jest ale trzeba miec ( sorka nie mam ci ) key do minosa maga i w tedy mamy go ale podobno to mit a Shadow Rex tylko noobek ale ja miśle inaczej
Tu link Filmik http://www.youtube.com/watch?v=IGDb1HpN7oA |
Żal było rok albo więcej temu -.- Boże... żal
|
@jakubko
1. iloraz inteligencji ci podskoczyl!!! w dziale tajemnice rookgaardu jest kilka takich tematow ktore powstaly rok temu wiec po co piszesz nowy durny temat... 2. za ile kupiles swoja postac ?? |
Cytuj:
Po pierwsze - Shadow Rex, już dawno przyznał się do tego, iż nie zdobył Spike Sword na RL. Po drugie - Jak narazie nie wiadomo czy do MinoHell, a dokładniej do MinoMage potrzeba jakiegoś Key'a. Każdy Rookstayer powie ci że MinoMage Secret nie został jeszcze rozwiązany, a co za tym idzie - Nikt nie wiem jak go rozwiązać. Teraz wiemy tylko tyle, iż istnieje związek między MinoMage, a Spike Sword. Po trzecie - Spamujesz! Spamujesz! I jeszcze raz -SPAMUJESZ!! Po czwarte - Zły Dział! Istnieje bardzo dużo takich Tematów, ale na Forum - "Tajemnice Rookgardu". Przeczytaj proszę Regulamin. |
O jaaaa : D
Pośmiałem się troszke... Szkoda mi tych 12 lvlowych rookfrayerów którzy próbują ten miecz zdobyć... A nawet jak ktoś go zdobędzie to po co to komu na rooku... -.- |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:12. |