Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Rec Key jeszcze raz? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=168017)

Cylopad 08-03-2008 01:45

Rec Key jeszcze raz?

Witam.
Mam pytanie związane z Recowery Keyem.
Moje konto 3 miesiące temu zostało zhakowane a jakiś tydzień temu je odzyskałem i jest jeden poważny problem, z konta nic nie ubyło ani nic się nie zmieniło tylko, że osoba, która zhakowała moje konto zpersonalizowała je i otrzymała Recowery Key. Ja bym chciał wiedzieć czy da się jakoś sprawdzić jaki jest Rec Key (słyszałem, że ten klucz pojawia się tylko raz po ukończeniu personalizacji). Jeśli nieda się go sprawdzić to właściwie mam już po kącie. Jeśli jednak ktoś zna sposób na ponowne wyrobienie Rec Keya to BŁAGAM!!! niech mi pomoże.

kubsle 08-03-2008 07:38

To prawda: Recovery key widzimy tylko raz! I w takiej sytuacji juz nic nie zrobisz! Da się zamówić nowy (koszt 22zł w firmie Drom (polecam, kumpel kupił i po 3dniach roboczych przyszedł nowy).

Deronel 08-03-2008 08:30

@up

Zeby nowy key przyszedl do jakiegos kolesia ?

@top

Po to jest rec key zeby go odrazu po zalozeniu konta zrobic.
Przeciez nie na darmo dali go dla facc.
Konto(kąto rotfl) lost.

Cylopad 08-03-2008 12:19

A czy po zamówieniu nowego Rec Keya przesyłany on jest na email??
Bo jeśli tak to ja email znam ponieważ ten Łukasz, który dziabnoł mi konto nic oprucz Recowery Keya nie zmienił.

@up
Może i kąto :P ja już zaczynam przedawkowywać tibijską pisownie więc nie wnikaj :P

Avallach 08-03-2008 12:24

przychodzi confirm chyba, a potem sam wpisujesz go na tibia.com i jest jak przy personalizacji dalej ;]

Cylopad 08-03-2008 12:27

A to jeszcze taka prośba:
Może mi ktoś podać link na strone firmy Drom w miejsce gdzie sie kupuje nowego Rec Keya? ;)

Lynx 08-03-2008 12:32

Nowy reckey(albo confirmation key) przychodzi listem do domu na adres który jest podany na koncie

Cylopad 08-03-2008 12:45

Czyli jakby nowy rec key przychodzi dzięki staremu?

@edit
To niby bez sensu ale te dane, które zostały napisane przez hackera właśnie zmieniam czyli wziołem edytuj i zmieniłem dane na moje ale zanim one się zmienią... :/

Lynx 08-03-2008 13:13

Musisz czekać miesiąc na zmiane danych, to zabezpieczenie żeby hacker nie mógł zmienić danych i wyrobić nowego rec keya

Cylopad 08-03-2008 13:21

Ehh czyli przez miesiąc niemam co liczyć na PACC.
Jestem raczej pewien, że hacker, który zpersonalizował moje konto nie zabierze go. Jeśli przez 3 miesiące nic się nie zmieniło to on pewnie nie pamięta rec keya.

YuPiter 08-04-2008 16:40

rkey

Witam
Zamówiłem w firmnie DROM rkeya za 22zł
zapłaciłem.. w przelewie podalem nick postaci i moj domowy adres.
mam nawet potwierdzenie zapłaty, ale po 2tyg jak rkey nie przychodzil szukalem odpowiedzi dlaczego
dopiero potem sie dowiedzialem ze rkey przyjdzie na adres w personalizacji konta na tibia.com
a ja mam tam wpisane miasto : carlin nr: 222
No cuz. mialem hacka i haker wygenerowal rkeya...
Mam pytanie..
czy te 22 złote mozna jakos odzyskac albo napisac do dromu zeby zmienili jakos te dane? bo nie dosc ze musze czekac 30 dni na zmiane danych na tibia.com to jeszcze wydac nastepne 22zł? :( załamałem się...
proszę o odpowiedz czy jest jakies wyjscie ;( ;( ;( ;(
wiem ze jestem glupi.. nie musicie mi tego uswiadamiac..
Licze na konkretną odpowiedz :( ;(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:58.