![]() |
Gdzie expic 18 drutem
Hi all gdzie mam expic drutem bez waste niemam pacca prosze o jak najszybsza odpowiec bo nocke robie i lvl musze nabic
|
1.Dwarfy sodiery
2.Guardy 3.tam gdzie biles 16 i 17 4.jakiego waste ma niebyc 5 OMG SZUKAJ |
|
EXPIJ SE TUTAJ
|
No to wbij ten 19. Potem kup necrotic rod'a i idz na na kope na tej wysepce, na -3
|
Musisz? :| Współczuje...
Gdzie expić? W doopie :) Na 18 lvlu możesz expić wszędzie, aczkolwiek polecam wszelkie kopalnie dwarfów. |
Wbijasz 19 lvl , kupujesz necrotic rod i spadasz na dwarf guardy
(tylko uważaj jaką kopalnie wybierasz...) |
Cytuj:
|
Soldy.. Cycki..
|
Cytuj:
|
Najlepiej expic w Greenshore na cyclopy.
moim druidem wbilem tam 20lvl i sprzedalem postac :p |
Cytuj:
Mozesz kolego wybrac sie takze na lodowe wyspy. |
Polecam Mount Starnum-bardzo przyjemny exp.
Albo Podziemia MS. Ja na 18 lvl jeszcze z moonlight załatwiałem lvl właśnie tam. Ghoul mi dawał 1 % a skeleton 0.5 % więc szybko nabijesz 19. Potem z necrotic cyclopsy na MS. =) |
Roty zasłabłe w kopalniach dwarfów jak ja grałem to słabo idzie na takim lvl.
Rozwiązanie jest proste cyce w Mount Stermum http://img517.imageshack.us/img517/4683/beztytuusd1.png Najbardziej polecam expspić w podziemiach. I uciekać przed cycami i domyślam się ze masz eq: p set,hełm 6arm i dwarven shield/dragon/guardian jeśli masz drarven odrazu kup dragon bądź guardian bo różnica miedzy tym za ile i czy cyc cie trafi jak dogoni jest naprawdę duża. Uważaj tylko na smity i noś bp manasów w razie gdy pk cie zacznie bić bądź ktoś będzie ci blokać żeby cie cyc zabił. I jeśli ktoś cie bloczy w sposób ze idzie po wskosach prec co idiesz 3 razy wolniej to najlepszym sposobem jest pophniecie go Też nie schodż niżej niż -1 bo tam są demon shielety a jak cie walną to będzie boleć |
Tomby pod Mount Sterum, albo roty koło Venore.
W nocke levela nie dobijesz? Jak bym dobił z 2-3... |
Cyclopy na POH'u... przy okazji można na Slime'y na -2 :P
Edit: Możesz spróbować na tombach w mt. sternum... |
Popatrzcie juz jest 1 temat gdzie expic i tam masz napisane od1 do 50lvl-a
|
Masz już 18 drut bo 17 złamanych no nie? Ja myślę, że jeśli drut ma jakieś 20 cm długości to mógłbyś zadźgać bez waste szczurka...
|
Roty na fibuli :D
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:55. |