![]() |
Depot Char...
Mam pytanie, gdzieś słyszałem że jeżeli nie wbija się lvl jakimś charem to ci go usuną, czy to prawda ? Ja jestem rookstayerem i mam depot chary, to czy mi je usuną ?
Żeby nie zakładać nowego tematu mam jeszcze jedno pytanie, gdzie mogę dokładnie spotkć na rooku monster ? :p |
Do 19: jeśli masz np. 18 lvl, to wywalają po 18 tygodniach nie grania, ale jak wbijesz 20 to już nie.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
pozdro |
Lol
Cytuj:
|
Omg? Pomyliło mu sie a ty juz prujesz dupe, pozatym po takie gówno odświeżyłeś ten temat?
... |
Ehh może i usuwają a może i nie. Bo ja znam kolesia, który ma chara 1 lvl już od 2006 roku i nie logoał sie nim do tej pory i nie usuneli mu, dziwne no nie?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wiesz, ja nie patrze na KAŻDY temat na tym forum, a że rookgard jest moim ulubionym działem to zaglądam tu najczęściej.
(oczywiście oglądam też inne ale nie tak często jak ten dział) Pozatym jak ktoś odświeża temat sprzed 3 lat i ten temat jest takim jak np. Moje 1 grafiki to niemam mu tego za złe, ale jak ktoś odświeża temat taki jak ten w którym odpowiedź została już zawarta a post odświeżający go nie wnosi nic nowego tylko ma na celu NIC to nawet 2 dni to w HOI za dużo... |
Cytuj:
Jeżeli się na nie logujesz, to zdobywaj nimi po 5 EXP, dziennie i tyle ;) Nie zostaną wtedy usunięte, nawet po upływie określonego czasu, ponieważ będą aktywnymi Charami :) |
up@
Przeczytaj mojego posta. Pozatym nietrzeba wbijać te 5 expa, wystarczy że sie zalogujesz na sekunde i styka, żeby last login sie zmienił, sam straciłem tak już depo chara wtedy, kiedy jeszcze niebyło banku na rooku, a miałem tam 50 pc ;p Ach... te dawne czasy tibii 7.3 ;p |
Cytuj:
|
Proszę o zamknięcie tematu !!!!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:12. |