![]() |
Beho pacc
gdzie znajde dosc duzy resp tych potworkow na paccu moga byc w poblizu jakies slabsze potworki typu ghoul ;p
jesli masz zamiar obrazac lub nie udzielac odp. to nawet nie naciskac na przycisk "odpowiedz" |
najwięcej beholderow jest na tombach w ankrahmun, są jeszcze na wyspie vandura ale tam raczej nie dasz rady :)
|
|
Licz Hell 10 znakUw
|
#up
Gdzie na Lich Hell masz beholdery ? o_o Czego to się można dowiedzieć B) Na helheim masz bardzo dużo, ale tam trochę ciężko. :) |
Powodzenia z szukaniem beho na Licz Hell ;]
A co do Helheim to nie polecam, bo chyba za dużego lvl to nie masz ;D Pozostają stare dobre tomby ^^ |
Żal. Szukaj nie gryzie. :baby::baby::baby::baby::baby:
|
A po co szukać na pacc :)
Black Knight... |
Cytuj:
|
@up
schody 1 przed schodami na necro zlazisz tam jest 1x vamp idziesz do gury pelno poison field i 4 beholdery chyba ;p Dużo bego hest w helheim -3-4 ale tam sa jeszcze eldery i braindethy |
Cytuj:
|
Patrząc na nick postaci z twojego profilu to chyba trochę za wcześnie na beho.
|
@Juhhhhy
Mówisz o tych 4-5 beholderkach? Omg. Na pewno se poexpi chłopak. @topic Na facc masz Fibule/hellgate (uwaga na elderki i ds), na pacc kochane tomby. Radze na erigu szukać. |
A na hg moim knightem(73lvl, 89/89 z misitic blade, bez softów)opłacałoby mi się?Bo nigdy tam knightem nie byłem i się nie orientuje =d
@down Jakiś duży resp, możliwie największy.Może być też Hell gate, ale nie wiem czy mi się tam opłaci. |
Powiedz ktore beho masz na mysli to z checia Ci pomoge.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:16. |