![]() |
Gdzie ss z 100 lvl'em ?
Witam, niedługo wbiję 100 lvl i wraz z najlepszym przyjacielem chcę zrobić screena. Proszę o propozycje co do miejsca screena oraz jak można to link na tibia earth.
|
Według mnie najładniej takie Screeny wychodzą w własnym domku : )
|
raty pod poczta w ab
|
w domku wypakowanym 100cc xD
|
Cytuj:
|
bk house nadaje sie do tego chodzi mi tam gdzie jest sam bk ladny okrag z ogni jest ;) rowniez jesli masz duuuuuuuuuuzo kumpli mozesz zrobic ss'ka na POI chodzi mi o miejsce gdzie sa tp do roznych sal :D
|
Zrób przy domku Świętego mikołaja na Vega lub na szachownicy w Carlin :D
|
pustynia nad ank, ale to oklepane ;p
dosyć fajne jest założenie początkowego eq (club, etc) & outfit i zabicie jakiegos rata, też dobry efekt ;p |
Może zapisz na pulpicie?Albo tam gdzie masz wszystkie zdjęcia z tibii.
|
@ktos Up
zalozenia rook seta i wbicie 100 na racie to dobry pomysl :D sam tak chcialem zrobic ale wkoncu poszedlem na poh zrobilem 100 z ognia i wbilem na spiderze a co do moich rad : albo ubij np demca solo, albo jesli jestes knightem to zluruj na siebie max np ratow i wykos je z exori :D albo znajdz jakas fajna miejscowke w dzungli albo caly ekran znajomych :D |
Po prostu nie rób ss'a ;]
|
Na pingwinach troszeczke na << od dp w svargrond : )
|
Zrób fote w domu z flaszką 0,7, w miejscu gdzie po całodziennej imprezie większość ludzi ma zgon aby pokazać jaki to jesteś fajny PRO ze swoim rl life i że tibia to tylko gra.
A tak na poważnie to fajnie wygląda screen zrobiony pod wodą lub na pustyni. Dekoracje to już musisz sam sobie wymyślić. |
Zabij kilka albo więcej GS'sów i ułóż z nich taką ładną setkę : D.
|
Cytuj:
Genialne kolejna koncepcja to to jakieś APO przed depo xD |
Cytuj:
Wszyscy moi kumple z reguły na desercie robili, przyszła kolej żebym i ja sie pomartwił i miejscówkę. Desert jest nieco oklepany, ale jeśli masz kumpli z facc których chciałbyś zaprosić na screena to jest to jedno z najlepszych miejsc xP Ja właśnie tam mam zamiar wbić wymarzony lvl, zostało 300+k expa ;) |
rook set + rat wymiata :)
|
Ja mysle wziac jeszcze 1 znajomego ktory bedzie pilnowal mostku i zrobic sska na placu budowy w mint ;]
|
SS na 100 lvl'u
Po pierwsze Gratz 100 lvl'a :cup:
A co do miejsca Jeśli jeszcze Się niezdecydowałes To ja Bym Polecał... "Kazo" Tam jak są Te mosty nad Plantacja Grzybow ETC.. Ja mam tam fote na 30 lvl i pisze... Teraz Moge Zostać Boosem plantacji Grzybków Halucynków ;] __________________ Pzdr. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:41. |