![]() |
Death Ring:]
Witam!
Mam takie pytanie jak dziala Death Ring na tibia.pl pisze tylko ze obniza shielding o 10. Ale komu ? Nam? Czy osobie/potworowi ktorego bijemy? Dzieki! pzdr |
Nam.
<Shnaczhki> |
A mam pytanie do tematu żeby nie zakładać nowego:
Czy jak założę Death Ringa to czy skill shieldinga mi będzie szybciej ró¶ł? Np jak mam 60 shield to zakladam ringa i jest 50 to skilluje się tak jak by było na prawdę 50? |
tak
<znaki> |
Cytuj:
|
polemizował bym w tym temacie ponieważ jest on zbyt drogi na tego typu rozrywki no chyba ze kto¶ kto ma 110 shildingu i 1000cc w banku to wtedy może ...
|
Hah, najs.
Zbieram wszystkie noob charki 35+ i ide po death ringi, yeye. Moze ze 2 skile wskocza ;] |
Je¶li chcesz tymi noob charami lootn±ć death ringa to powodzenia :D :D
|
z questa z thais
|
Taaa ale te noob chary musz± mieć 40 level.
|
Hmm..A po ile u was na servach chodzi DR?
|
U mnie po ~8k
|
Siema. u mnie na serie można za 3k kupić ceny się wahaj±.Ale tak czy sik
nikt tego shitu nie kupuje więc ja sobie zostawiam z mar i mam gdzie¶ 10+ czekam jak uzbieram 5 bp i 88-90 shielda to wtedy się przydadz±. Pozdro i poćwicz. |
Skoro juz mowa o death ringu to mam pytanie :
Czy jesli bede mial np. 16 shielda i go zaloze bede mial 6 shielda? |
Krótka odpowiedĽ - Tak. :-)
|
Czy shield zniża się o 10 także na pasku skilli?
|
Cytuj:
<10 znakuf> |
Przyznam, że nie wiem po co Cipsoft wprowadzał taki przedmiot (pomijaj±c to, że jest potrzebny do paru questów). Nikt raczej nie będzie inwestował w te ringi, żeby wbić skill o pół godziny szybciej...
|
up@
chyba poł miesi±ca szybciej ;s |
Cytuj:
99 na 100 skill potrzeba 150h A z 89 na 90 potrzeba 57h Skromne 93h czasu mniej :) masz racje ^^ *warto¶ci podane w przybliżeniu ** ¬ródło http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=7102 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:37. |