![]() |
Dreamer's Challenge Quest
By Xo'ran 71 ek
By Sonia el'kitty 46 rp Pierwsze filmiki, a temat założyłem, bo ostatnio coraz więcej osob pyta się o tego questa. Mam nadzieje, że filmy rozwieją wątpliwości. |
A to nie czasami QS?
|
QS jest dozwolony ;];]
dreamer challenge dreamers challenges dreamers challenge dreamer challenges |
To przeczytaj regulamin.
|
Cytuj:
A tu masz dowod, ze jest dozwolony http://tibia.pl/quest/ |
QS jest dozwolony od ponad roku. Regulamin po prostu nie został zaktualizowany.
|
filmiki spox przyda sie na pewno ;p
@Offtop bylem tam gdzie chodziles i zmiast cyklopow mnie przywitaly tarantule dalej nie szlem bo balem sie nie chcailem na gs trafic czasem pls odp na prv czy cos sie zmienilo :/ |
@up
Tarantule były zloorowane, zapewne z tego budynku z dreamerem ;] |
No ładny filmik :)
rekord jaki widziałem to 36 sorc, a co do questa samego, to jakiś dziwny, niby łatwy a niby nie, a nagrody bardzo słabe :) |
@Up
Quest jest b. łatwy, wystarczy mieć premmy i 2 death ringi. Jeśli chodzi ci o lvl jaki ten quest może wykonać, to ja od wieżyczek dostałem combo za ~220. Nagrody są b. ciekawe wg. mnie. Teleporty (potrzebne orhilacum pearl [80 gp]): novice/maggot (po ukończeniu questa):thais, carlin, siedziba dream initiate/hyaena (500 esencji):kazz, ab,fibula dreamer/death dealer (1k esencji): ank, darashia, mint Jeśli masz trzecią rangę (500 esencji za 2 i 1k esencji za 3 rangę =1,5k ess) to dostajesz shielda. Jeśli masz ostatnią rangę (500 ess za 1, 1k ess za 2 i 1,5k ess za 3 rangę) możesz mieć outfit i all addony i możesz je sprzedawać. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ukryty tekst:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:09. |