![]() |
[Saphira]80 ms kladzie sie do snu
tak jak w temacie poczul sie spiacy, a nie mial zadnego lozka wiec mu pomoglismy sie polozyc na ziemi
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/38176 @Temat dla Kensai'a kocham cie moja cipko :)) =) |
TERA MNIE TO WALIIIIII BO JESTEM NA FALIIIIIII I NAWET JESLI SLESZ MI DZISIAJ FAKI JA SIE NIE ZMIENIE, JA ZAWSZE BEDE TAKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cup::cup::cup::cup::cup::cu p::cup:
|
Filmik Czaderski ; )
w końcu sam tam grałem ; D ¬le tylko wyszło, że Bolter miał bota i nas tam widział, ale cóż, teraz 80ms następnym razem będzie jego kolej ; ) |
nic szczegolnego ,ale moze byc
|
jakos to poszlo :p
|
Fajna akcja,takie lubie :D mila atmosfera i uwienczenie pracy :)
Rada dla palka: niech sobie skombinuje As i z nich nawala,ja na 72 lvlu spokojnie bije w granicach 200 ( w ludzi ) z 87 dysem,wcale nie trzeba miec 80 zeby efekty byly znacznie lepsze niz z p-bolcami. Pozdro :D |
Siemka Jimy, jak tam na saphirce leci?:D ^^
|
Gz :> :> :>
Szkoda ze nie moge ostatnio grac to bym wbil 45 i wam pomagal ; Czekam na pierwszego 100+ ;p |
Cytuj:
ej VioLEnt wygRywAcie Na HIBernIE ?//// :x BIjcIe ZYDowW |
qwa niezle :D:D:D
|
lols
Podniecenie mieli z takiego szitu :S
|
13:05 Tritzum [71]: on ma bota kurwa
13:05 Clarr Sheny [45]: ja tez 13:05 Inokoro [53]: ktos waspy leje 13:05 Druid Arth [54]: lookaj up 13:05 Yazir Druid [45]: fast jeden lepszy od drugiego z botem~~ |
Cytuj:
|
@lucyfer
ej pochwal sie czyms twoim zebys tez byl elo elo ave 330 666 ? @pyro pozdro od druida dentona :)) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:42. |