![]() |
Propozycja CS:S shooters.pl
Hmm... Zapewne sam tytuł wiele mówi, więc za bardzo nie będę się rozpisywał. Chciałbym tylko zaproponować (Uwaga! Tylko sugeruję!)
aby Tibia.pl założyła nowy serwer jakże znanej gry Counter - Strike : Source. Dla ludzi, którzy nic o tym nie słyszeli mogę zaledwie powiedzieć, że owa gra cieszy się o wiele większą popularnością wśród graczy oraz ulepszoną oprawą graficzną, zdecydowanie lepszą grywalnością, znacznie większym wyborem broni oraz odgłosami i dźwiękami, które zachwycają swoją realnością. Nie chciałbym obciążać budżetu całej ekipy Tibia.pl, ale gdyby tak dać na próbe przynajmiej ten miesiąc i sprawdzić czy ludzie chętnie by przychodzili na serwer. Wszystko zależy od Waszej decyzji. Mam nadzieję, że choć trochę udało mi się Was przekonać. Nie pożałujecie :) Z pozdrowieniami dla całej Tibii.pl Player ;) |
Człowieku, oni nic z tego nie mają. Poza tym, 1.6 już wystarczająco udowodnił, że w wielu sprawach tibia.pl dream team nie jest gotowy do czegoś takiego. Poza tym, oni nawet nie mają czasu by to ogarnąć, a jeśli jeszcze dodać do tego kolejny serwer... Keep dreaming.
|
oO nie wiedziałem ze tibia.pl ma swój team w cs'a :D Moze by zagrali z moim teamem :D
Pzdr __/ Cvonio PS: Moja strona klanu www.clan-redsky.yoyo.pl |
Właśnie chciałem to napisać w komencie do newsa, ale zamknięty temat.
Chętnie bym pograł w Source z Tibijczykami, Steam ofc! |
Cytuj:
|
@autor tematu
source wieksza popularnosc ? moze wsrod botow ktore nie umieja grac! chyba nigdy nie grales w 1.6 bo o 1.5 juz nie wspominam, zagraj w 1.6 a potem w source'a i porownaj fizyke gry,w source trafic headshota to na autofire banalnie latwe nawet :D pozdro i pocwicz :D |
Ach te czasy jak sie bylo 1 adminem nie moderatorem ;), co do cs:s nie przejdzie bo tibia.pl to nie koncert zyczen a po drugie zaliczylem rotfla czytajac ze cs:s jest popularniejsze
|
cs:s popularniejsze wsrod dobrych i zaawansowanych graczy a nie nobow siedzacych na non steamie i grajacych w 1.6. A tak pozatym to tylko poprozycja byla
|
Cytuj:
|
Nie wiem, moze zle patrzyles, bo ja widzialem dosc czesto.
|
Cytuj:
|
Moim zdaniem CS:S to zly pomysl. Wiekszosc Tibijczykow, nie ma dobrych sprzetow, a CS:S wymaga juz czegos wiecej od graczy, pozatym jest drozszy.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:07. |