Cytuj:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Avallach
Tak wykryje, gdy ktos robi cos nieuczciwego, w cipsofcie swieci sie czerwona lapmka przy nazwie serwa, wiec nie hacz i nie botuj, bo GM przyndzie i cie rozdupcy.
|
Ja tylko pytalem. I nich se kurde nikt nie mysli ze ja gram nieuczciwie. Jak kazdy sie oco spyta to uuu! ooo! on jest inny gorszy.
|
To co powiedział Avallach, było ironią, żartem. Nie bierz tego na serio.. Pozatym, ktoś powiedział że grasz nieuczciwie?
Powracając do tematu..
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Juhhhhy
Nikt nie wykryje ,a jesli bedziesz mial pecha to wykryje jakis czlowiek i albo Cie sam zabije albo cos na Ciebie zluruje.
|
Heh.. Zaprzeczasz samemu sobie :)
Najczęściej jest tak, że zauważony przez Gracza, Botter zostaje zabity. Są dwa sposoby oraz jeden dodatkowy, proponowany przezemnie :D
Po pierwsze - Ponieważ Botter'a jest bardzo łatwo zabić, to nic nie stoi na przeszkodzie, aby to zrobić. Po kilku minutach osoba używająca Bota, padnie.
Po drugie - Jeśli Botter jest dość słaby, a także jeżeli grasz na NoN-PvP, to aby nie mieć na "sumieniu" jakiegoś kolesia, zluruj odpowiednio silnego Potwora. Pamiętaj jednak, aby zniknąć z pola widzenia tamtego Gracza i uciec po drabinie. Potwór się poprostu przeżuci :)
Dodatkowo - Najłatwiej zaraportować do GM'a, że dana osoba używa Bota i na wszelki wypadek zrobić kilka SS'ów. Jeżeli GM będzie, to Botter ma Bana. Jeżeli GM'a nie będzie, to skorzystaj z w/w podpowiedzi, a SS'y zostaw na pamiątkę :D
@Down Szczerze mówiąc, lepiej jest samemu zlurować jakiegoś Potwora, a następnie uciec z pola widzenia Botter'a, tak jak napisałem wyżej :) Będzie myślał że ktoś go zabił, ale nie będzie wiedział kto :P