![]() |
Fake
Taki tam 5 minutowt fake robiony na OTS, jest to moj pierwszy fake wiec nie besztac mnie :P wiem ze kijowo wyszedl ale zamierzam aktualizowac temat (po tym jak sie rozkrece)
http://img125.exs.cx/img125/714/ots1.jpg |
Widzę, że coraz więcej ludzi zakłada tematy nie wiedząc co oznacza słowo "fake"
Kod:
Fake-(ang)fałszywe, nieprawdziwe |
Enkhm....A co to wogole ma byc??!!!Depo polowe?(lol).Praca pozbawiona sensu ale jej bezsensoenosc potrafi rozsmieszyc :D )(naprawde)
A skrzynka depotu jest odwrotnie (zawiasami do gm)powinno byc zawiasami do sciany. A poza tym prace z ots to nie sa FAKE |
Jak Robic Fejka ???????????
dziwny ten fejk nie powiem, ale bardzo chce wiedzieć jak sie robi taki fejk i jak go sie wkleja POMURZCIE!!!! :( BŁAGAM
Prubowalem zrobic takiego fejka ale nie chciel mi sie wkleić X( #&)& &#)*& PPPPOOOOOMMUUURRRRZZZZZZZCCCIIIIIIEEEEEEEEEEEEE ;( |
Cytuj:
~ www.imageshack.us |
Beznadzieja :)
|
Cytuj:
to ty mu najwiecej komentarzy do tematu wniosles... Fejk zeczywiscie nie zbyt dobry nie widze w nim sensu pomysl tez glupi bo ktory gm rozdaje warlord swordy? |
god powinien miec full hp, wkonuc on nie moze odniesc zadnego dmg ;o
|
Nice jak na pierwszy fake'i ;)
oby tak dalej8D _________________ Nie pytaj co możesz zrobić dla kraju, spytaj co kraj zrobił dla ciebie! Name: Pati Knight Level: 32 World: Secura Skills: 73/70 still up SeCuRa ThE bEsT :D |
Omg....
To wogule nie jest fake. Przenieście do działu Open Tibia Server. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:27. |