![]() |
Ha,aha,ha,aha. <cenzura> CO mnie obchodzi twoj god czy jak mu tam. To dział z fakemai anie z jakimis jednoznadniowymi postami lolu.Pomysl zanim cos napiszesz. O kur. DO Czarnobyla z nim
|
Eeee... chodzi o to że umiesz pisać po polsku? Czy jak?
|
O co chodzi w tym temacie???:confused:
Albo pomyliłeś działy, albo nie wstawiłeś fake :D |
Cytuj:
Cytuj:
|
Wrrrrrrrrr
Sorry ale to muj pierwszy fake i zle mi sie ,, enter " wcisnoł
a tak apropo jak umiescc zdięcie???? ;( ;( :cyclops: |
dajesz zdjecie na www.imageshack.us i link podajesz o tak : [img]<link zdjecia>[/Img]
|
Cytuj:
www.imageshack.us <edit> Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ATAK APROPOS NIETISZCIE NIC NA TYM TEMACIE BO TO OSTATNI NIE WYPAŁ ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( TO MUJ PIERWSZY POST JEK WIDAC NIE UDANY ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( PLX NIE KONRNTUJCIE ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( |
|
Jezus maria -,- lubię wklejać zdjęcia więc ci pokaże dziecko -,-
Manual dla prawdziwych nEwBie Napoczątku robisz zdjęcie/fake nie? klikasz na prt i otwierasz paint klikasz ctr+c i tam zaznaczasz i zapisz jako np. Fake.GIF Póżniej wchodzisz na serwis www.imageshack.us i klikasz na przeglądaj http://img46.exs.cx/img46/1240/lol18.gif Wybierasz jakiś plik z GIF lub z JPG i klikasz na Otwórz http://img46.exs.cx/img46/6008/lol19.gif Potem masz ten tzw plik docelowy i klikasz na HOST IT! Następnie kopiujesz ramkę którą zanzaczyłe m na zielony i zaznaczasz i ctr+c następnei wchodisz na forum i ctr+V -,- http://img46.exs.cx/img46/4769/LOL3.gif |
Juppiiii
No nareszcie doprowadzilem tem temat do ładu 8o 8o 8o 8o
|
Żałosne, co to za fake? co przerobiłeś?? Zrobione w ots i tyle, niciekawa fabuła(w stylu 6 latka)i okropne błędy ortograficzne.
<edit> Skąd jesteś dokładnie w Krakowie?? |
Cytuj:
|
Jak się uczysz to rób to na swoim kompie, a nie wysyłaj badziewnych fake'ów na forum! I mi nie wysuwaj mi tu, że jesteś dyzortografem! To się da wyleczyć. Albo siedź przed kompem ze słownikiem ortograficznym na nogach i pisz bezbłędnie!
Cytuj:
P.S. Czy ty na pewno masz 13 lat? Wszystko wskazuje na to, że masz około 9 lat... Np. Ilość używanych emotek. Co, chcesz się popisać jak dużo emotek wstawiłeś? |
K***a jak wam się nie podoba to mogę się pozwy tego pi*****nego tematu X( X( X( ;( X( ;( X( ;( X( ;( X( ;( X( ;( X( ;( X( ;( X( ;( X(
Mam z nim więcej zmartwień niż z czymkolwiek. ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( Wk******ą mnie te wasze docinki więcej już nie modyfikuje tego tematu . ;( niepodobna się??? To wypad !!!! Mam dość tych zmian i napraw. X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( |
OMFG
Fri itanz ? 8o 8o 8o ---- Ok, wstałem. ---- Co to ma być ? OtServer, straznik mowi target god (e,7) czy jakos tak, błedy ortograficzne, denny pomysł i wykonanie do.... ekhm... |
Cytuj:
|
LOLZ! A mnie się podoba, tylko te orty popraw!
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:47. |