![]() |
Komunizm powraca?
Właśnie w Wiadomościach obejrzałem materiał poświęcony nowej partii politycznej. Według dziennikarzy TVP ma ona poważne szanse na zawojowanie polskiej sceny politycznej. Ludzie są spragnieni powrotu pięknej równości, którą głosi komunizm. Partia nosi dumną nazwę POLSKICH REKINÓW ZAGŁADY,a jej charyzmatyczny przywódca KLOPSIK ma poważne ambicje dotyczące zdobycia władzy w Polsce.
Strona internetowa partii to http://przgov.yoyo.pl <na pewno nie keylogger, a strona warta jest zobaczenia, by ustrzec się przed ewentualnym powrotem czerwonej zarazy. |
Polityczny dowcip, nic więcej.
|
http://www.hafif.org/imaj/serdarsabri/pardus3.jpg
Więc jakieś 60% użytkowników forum może czuć sie pełnoprawnymi komunistami :)) |
Fajna stronka ;p A zwłaszcza ten hymn, polecam ;]
|
"Rekiny najlepsze, rekiny potrafią, rekiny są niezwyciężone..."
"Rekiny pier*olą każdego" |
O żal.......Rekiny najlepsze, rekiny potrafią, rekiny latają
Ta stronka to jakiś żart Nie no leje z tego :D :D Pongiusz urodzony 15/12/1991r Tak tak, podbiją Polske! Bedzie drugi PRL!!! |
Cytuj:
:D rekiny!111_/ |
Już myślałem, że to kolejny smutny temat o tym jak to u nas źle w kraju, a tu takie pozytywne zaskoczenie ;).
|
Ktoś się zainspirował partą ĘĄ xD
|
Manasy będą na kartki? :s
|
Wbrew waszym żartobliwym wypowiedziom, obawiam się, że to jednak nie jest żart.
|
Ja, jako porządny proletariusz i stachanowiec, wielki fan Albina Siwaka, ja, który sławię Wielce Nam Panującego Na Wieki Józefa Stalina i, tak jak każdy szanujący się proletariusz, wielbiciel Polskiego Wina marki Klopsik, który ma komunizm w sercu i kapitalizm w dupie, jestem absolutnie TRZY RAZY TAK za Naczelnikiem Klopsikiem!
Kto walnie dłuższe i bardziej patriotyczne zdanie niż ja? |
Znowu przyjdzie jakiś Stalin? A może synowie Kononowicza? PACC za kartki na mięso? Ludzie idzimy kupować papier!! Bo sie znowu skończy!!!!11111one. Ale tak szczerze to żął.pł. Jacyś idioci se jaja robią.
|
RekinY! UDERZ W PUCHARA 8o
Nic więcej nie trzeba dodawać |
Ta partia ma moje oficjalne poparcie.
|
Cytuj:
A tak wogóle, to pozwoliłem sobie odwiedzić tą stronę. Wg. mnie to zwykły żart. Więc, drogi Autorze tego tematu, niema się czego obawiać :) |
Powrót komuny chyba wcale taki zuy by nie byl =d...
A żarcik fajny =d |
Oczywiście gdyby ta strona odwoływała się do wartości faszystkowskich/nazistowskich/neofaszi/neonazi/narodowo-socjalistycznych* to od razu pojawiliby się zagorzali patrioci, którzy mówiliby jakie to "antyśmieszne" i "antypatriotyczne" robić sobie żarty z czegoś takiego.
A komunizm (niestety) kojarzy się tylko z wujkiem Leninem i dziadkiem Stalinem... *niepotrzebne skreślić @up: J*bnij się w głowę z powrotem komuchów. |
Cytuj:
|
@Milan
Komunizm to równie zbrodnicza ideologia co nazizm, ale o tym wie zdecydowanie mniej ludzi... Cóż, wynik bagatelizowania sprawy przez czerwonych... @Bajek Poj*bało? @down Che akurat był czerwonym komuchem i idiotą (ta, dupa nie bohater), który doprowadził Kubę na krawędź załamania gospodarczego. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:27. |