![]() |
Warto kupic xbox 360?
Witam.
Otoz od jakiegos czasu zastanawiam sie nad kupnem xkloca 360. Ale niewiem czy warto i do tego jakie gry sa godne uwagi( do gry z przyjaciolmi na jednym tv jak i do single player) Sam osobiscie myslalem o Burnout Paradise, ninja gaiden, mass efect, lost planet, soul calibur ( ale nie jestem pewien czy wyszedl na xkloca) Prosze o odpowiedzi TYLKO TYCH LUDZI, KTORZY POSIADAJA XBOXA. Z gory dziekuje. RE: DOWN Ale ponoc trzeba wnosic oplaty, za mozliwosc grania po necie? Jak tak to ile to wynosi? |
Powiem tak:
Gier jest wiele, zależy na co liczysz grając w te gry ... Grafika jest piękna ... i nie martwisz się czy coś ci pójdzie czy nie na twym sprzęcie ... Co więcej na XBox360 najlepiej gra się przez sieć z innymi ludźmi ... Bo przecie sąsiedzi, czy kumple ze szkoły nie zawsze są pod ręką ... Więc musisz sobie załatwić neta do gier ... No i wiadomo przecie iż konsole są tylko i wyłącznie do gier :) ... Ja mam od ponad roku XBox360 i kilka innych konsol i wiadomo że nie było łatwo przesiąść się z PC na Konsole ... ale teraz gram i na konsolach i na PC i nie ma różnicy ... :) Baaa od marca w Polsce staniały konsole XBox360 :) Wedle zaleceń MS :) Ps. Nie przerabiaj konsoli XBox360, w tym przypadku to się nie opłaca bo skutki tego mogą być smutne ... |
Cytuj:
Co do samej konsoli, to jest fajna, ale poczekaj do kwietnia. Wtedy maja wyjsc nowe konsole z dyskiem 60GB w tej samej cenie co te z 20GB ;) - A cena bedzie wynosila okolo 1100zl. Mam Burnouta Paradise i moim zdaniem (nie tylko moim) jest to suuuuuper samochodowa zrecznosciowka. Duzo ludzi gra online wiec problemow z zabawa w 8 osob nie bedzie. Btw. Polecam fora o tematyce konsolowej. PS. Takze zgadzam sie z tym, ze przerabianie konsoli nie jest oplacalne. Na allegro jest duzo gier uzywanych, ktore kosztuja 50% mniej od nowek, a po ich przejsciu mozesz je odsprzedac za praktycznie ta sama cene ;) |
Naprawde tylko 11 zl? A platnosci odbywaja sie za pomoca karty kredytowej czy jak?
A co do kupna to pewnie najwczesnij bym kupil za 2 miesiace, bo musze jeszcze jakis telewizorek HD ready sobie zakupic:D |
Cytuj:
Ale nie polecam, gdyz, kiedy chcesz zrezygnowac z uslugi to zaczynaja gadac, ze xbox live w Polsce jest nielegalny itp. bla bla bla. Najlepiej kupowac kartki zdrapki z allegro na 12+1 miesiecy za ~~140zl. A co do jakiegos telewizorka hd ready, polecam mojego 32" Panasonica TX32-LX70P Super maszynka w niezlej cenie ^^ |
ja nie posiadam owego xboxa ale gralem u kumpla, uwazam ze maszynka warta swojej ceny ale koniecznie wymaga telewizora HD zeby zobaczyc wszytskie efekty graficzne, a z gierek polecam Gears of War, swietna gra, szczegolnie jak sie gra z kumplem, mozna grac na podziolnym ekranie fabule lub duele :)
|
ja bym kupil X360 tylko dla Halo 3 na LIVE i dla Fify 2008
|
Gdyby to ode mnie zależało to kupiłbym PS3, który co prawda jest droższy , jednak wszystkie Tekkeny itp. będą raczej exclusive dla Playstation.
|
Cytuj:
PS3 nie jest zle, ale jednak xbox 360 ma wiecej lepszych tytulow. Warto takze wspomniec, ze dodatki do GTA IV nie pojawia sie na ps3 ;) M$ troche kasy na to przeznaczyl. |
Na szczescie Tekkeny mnie nie rajcuja specjalnie. Jakkolwiek chetnie bym pogram w Sonic'a , ktory pewnie bedzie exclusive dla ps3 ( Sega zostala wykupiona przez Sony)
|
Fifa 08 na boxa poprostu mega, kiedy gra sie ładuje, mozna postrzelac na brameczke ;d.Grałem i bde grał za nim farba z pada nie zejdzie ;d
Grafika ++ |
najtańszy xboxa 777zł + oblivion z allegro za ~100zł = kilkaset godzin grania :)
chyba najdłuższa gra w którą można grać i się nie znudzi. (przynajmniej było tak w moim przypadku) |
Jezeli kupisz Xpudlo to Assassin's Creed obowiazkowo;).
|
Ale tutaj trzeba rozwazyć inną ważną kwestie! Już niedługo (oj! już niedługo - wszyscy tak mówią ale nikt nie wie kiedy) tylko na PS3 wyjdą Gran Turismo 5(prologue) i Final Fantasy XIII!
A te cudeńka nigdy nie zostaną prze konwertowane na wersje dla Xbox360. |
Final Fantasy to tylko dla fanboyow tej serii ;P
Na Xboxie (na PS3 tez) jest Lost Odyssey, gra tworcow FF :) A co do GT5 - xbox tez ma fajne samochodowki ;) (PGR4) |
Za tą cenę możesz kupić sobie dobrą gitarę. Jeszcze więcej frajdy.
|
dla samego finala kupil bym ps3
|
@ up
Zapomniałem o Finalu :) Też dla niego kupiłbym ps3, chociaż wolę odschoolowy system walki a nie te eksperymenty od XII w górę ; D |
Metal Gear Solid 4 Panowie.. Metal Gear Solid 4. Ale i na iksBoxa perełki się poznajdują.
|
szkoda tylko, ze przerobka ps3 jest zbyt ryzykowna, a i same nagrywarki bluray to szczyt marzen :/. xbox obecnie przewaza nad ps3 ale zal jednak tego mgs'a ;<
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:52. |