![]() |
Jak Zarobic Szybka Kase ?
Elo !
Jestem 28 Knight Skille 68/66 Szukam Jakiegos (Dobrego) Affff... Badzo Dobrego miejsca gdzie mozna szybko zarobic GOTOWKE Nie Mam Pacca Jak Cos :/ Z Gory ThX Za Odpowiedz ... :) |
Do znudzenia... EF... MT. Sternum "tomb"... Ewentualnie gucie (czyt. guardy)... No i jeszcze jaki¶ elo pro resp beho...
|
allegro.pl <ironia>
|
qp sobie na allegro :O
|
Kopalnie dwarfów.
|
|
@Up
Czy ja wiem? Autor nie pyta gdzie expić tylko gdzie zarabiać. Co nie zmienia faktu, że taki temat też istnieje. Mintwalin, looty rób... |
Nie allegro ...
Teraz Kase Zbieralem Na Elf Fotec,Ghostland i Mino Zameq :] Macie Jeszcze jakies dobre miejscowki ? Albo Ktora jest najlepsza z tych podanych u gory mam jeszcze obsidian knife jak cos ;) Zeby nieotwierac nowego tematu jak sie ottwiera takie dzwi co maja kolorowe klamki !? |
Cytuj:
Jak kto¶ powiedział pod cycami jest duzo mumi ghuli itd a z tego kaska leci ^^. Ale na efie tez jest duzo kasy :D. |
Cytuj:
s±dzisz że 28lv tam na "mummiach" (czyli crypty bh mummie ghoule i GHOSTY) nie będzie miał waste większego niż zarobi ludzi nie widzicie że on ma 28 lv ? Cytuj:
Cytuj:
guardy ? i jak wyżej wspomniałem MT. Sternum tam tylko może i¶ć na ghoule bez waste ... |
Zależy też jakiej kasy autor oczekuje. Racja, jest pewne ryzyko w przy taszczenia złomu, tylko kto każe to robić do samej skrzyneczki depo? :>
Stawiamy loota za drzewem i korzystamy z taktyki "bagowa droga", by dotrzeć do najbliższego mailboxa. Sposób opisany w dziale poradniki "Dalekosiężne rzucanie loota" bodajże. |
Ja Chce Duzo Gotowke :)))
Aroonia Dala Mi Dobry Pomysl :)) A Najlepiej Lotbagi Robic W ghostlandzie Czy w jakiejsc innej miejscowce :] Wczesniej robilem loot baga na zamq mino i targalem do AB Teraz Sprzedalem z bp kusz oraz bp bow i juz badzo dobra gotowka do raczek wpadla :] |
grasz na pvp/non pvp? Na non pvp z targaniem lootbaga będzie ciężko na tym lvl. Gl, ef, skupowanie itemów taniej sprzedawanie drożej (można się nieĽle dorobić ale trzeba uważanie ¶ledzić oferty na kanale trade)
|
Gdzie Robic Najlepiej Loooty;] ??
|
Jak jeste¶ mastaah w ci±gnięciu loota to możesz zrobić na MT. Sternum "Tomb"... :D. Ewentualnie na guardach, ale ciężko będzie...
|
Cytuj:
Czy Naprawde Myslish Ze Cos Takiego Sie Fajnie Czyta? Pisz normalnie, jak ludzie, to może inni Cię zaczn± uwazac za człowieka. Moim zdaniem na 28lvl nie musisz miec jakiej¶ wielkiej kasy, wbij 35, zaczniesz expić na czym¶ poż±dnym i wtedy pogadamy :). |
@Up
Dobra po co 35 lvl Ty jestes slepy Temat Jak Zarobic Szybka Kase ? a nie jak expic .... Dragon-Fly- Ja Tomba Nie znam :P |
aby zarobić gotówkę polecam i¶ć i rozdawać ulotki :)
|
Arka_Sath_Wielki-Zal Slow ...
|
Na pierwszym poziomie "tomba" masz skele i pare ghouli, na kolejnym dużo ghouli wraz se skeletonami, na kolejnym Beho, Crypt Shamblety, Mumie, dalej coraz więcej tego ¶miecia, duchy, nawet dragi, a bardzo głęboko gs... Fajna sprawa ;]. Na jakim ¶wiecie grasz? A nuż Cię oprowadze może.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:10. |