![]() |
Savage
Witam,niedawno zetknąłem się z tą grą,wygląda bardzo ciekawie.
Mam kilka pytań. 1.Czy jest darmowa ? 2.Czy wystarczy Sciągnąć gre i poprostu wbić na jakiegoś serva ? 3.Czy szybko się nudzi ? |
Savage - to bardzo udana hybryda, połączenie strategi czasu rzeczywistego i TPP/FPP,ale po kolei... Savage to gra sieciowa, w której każda z drużyn ma swojego dowódcę. Zajmuje się on całą ekonomią. Wydobywaniem surowców, wznoszeniem nowych budowli, ulepszaniem oręża i ulepszaniu jednostek. Reszta graczy prowadzi zaciekłą bitwę z drużyną przeciwną, zdobywając przy tym coraz to wyższe poziomy. Oczywiście gracze nie są ograniczeni tylko do tego, mogą także sami zbierać surowce i polować na zwierzynę, zdobywając złoto. Strony konfliktu są dwie, ludzie i bestie. Różnią się od siebie tym w jaki sposób walczą. Ludzie rozwijają technikę, opracowujący coraz to lepsze bronie, zaś bestie "ewoluują". Twardsza skóra, zatrute szpony itp. Po rozwinięciu wszystkich dziedzin walka staje się naprawdę ciekawa, urozmaicają je wielkie monstra i machiny bojowe siejące spustoszenie. Jeśli chcesz odpocząć od wszelakich sieciowych szuterów, sięgnij po Savage. Niezwykła alternatywa, która dostarczy wiele zabawy.
Pytanie kieruj w GOOGLE.COM/PL/BR/IE/CO.UK/BR ITD... |
Oczywiście kolega wyżej ma racje ,Savage jest dość fajną grą aczkolwiek po pewnym czasie się nudzi .. po dość szybkim czasie , jest w pełni darmowy możesz się nim cieszyć ile chcesz :)
|
a Savage 2 jest darmowe ?
Bo na stronie pisze że niby jest a gdzie indziej że niema darmowe? A więc jak to jest? |
Gdy moja wersja Savage jest uruchamiana, w prawym dolnym rogu widnieje napis Savage 2.00 :p Nie płaciłem za nią, ściągnąłem z cda.pl
Btw. do tej gry trzeba mieć nerwy i dobrego aima w ręce |
to jest wersja patha...
Sabage 2 jest platne bo niedawno wyszlo. Byc moze polityka firmy sie nie zmieni i za jakies 3-4 lata gra bedzie darmowa tak jak savage. |
A tam są jakieś gildie , czy na jakiej podstawie walczą ze sobą ? Gildiowo /teamowo czy po prostu wszystkie bestie vs wszyscy ludzie ?
btw . na jakich serverach gracie i ludzie czy bestie ? |
Chyba i ja znowu zacznę grać :P ale nie wiem czy ludzi czy bestie..
|
w Savage gram bestiami(juz mam takiego skilla ze hej) a zwlaszcza summonerem. W Savage 2 bede grac chyba humanem. Wlasnie spbie sciagnelem savage 2 i jest 5h darmowego grania wiec bedzie 2.5h bestiami i humanami(na zmiane) a nastepne 2.5h bedzie tym co mi sie spodoba najbardziej.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:46. |