Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   Darkeden INT (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=168415)

Shau 11-03-2008 17:26

Darkeden INT

eloeloeloeloeloeloeloelo, cze rap

Na poczatku, chcialbym napisac, drodzy uzytkownicy, ZE nie mam ochoty wyczytywac tego, ze tematy juz byly! To raz, a dwa, ze Darkeden przejelo Joymax ( tak, tak to samo co silkroada robi ). Zmienila sie grafika postaci, doszla nowa klasa na INT'a Ouster. Gra sie o wiele przyjemniej, bo nie trzeba juz bulic za p2p ( sa tylko item shopy ), a dwa, ze nie ma juz hackow, co jest chyba najwazniejsze. Wszystkich ktorzy lubia dobre gry horroro-morpg zapraszam na strone joymax.com i zrobienie tam konta. Aha, mam jeszcze jedna sprawe, jak masz zamiar w to grac, to nie sciagaj hackow, bo niepotrzebnie stracisz czas, na wyrobienie postaci ktora szybko stracisz, bo GM jest aktywny. Temat o Darkeden juz byl, wiec chyba nie musze pisac na czym ona polega, bo od tego jest szukajka.

aha! i bym zapomnial, mozna robic bazary ( ustawiasz postac, co ma sprzedawac, co ma pisac, utalasz ceny i zostawiasz afk ;d ). O jeszcze jedno, nie wiem jak jest teraz, ale 2 tygodnie temu dawali do kazdej nowej postaci war seta +3str i contract of blood.

Dobra, teraz apropo celu tego tematu: szukamy ludzi ( ja i raxef ), ktorzy by chetnie pograli, bo jest malo polakow dosyc. Zapraszam!

amen

Raxev:
masz dopisac kurwa
Raxev:
Pozdrawiam Raxia/Raxeva

Bluray 11-03-2008 17:42

by³o, by³o xD. Wiemy z orginalnego tematu ¿e Darkeden jest przejête przez Joymax.

No tak ¿eby nie by³o ¿e pisze tylko ¿e "by³o, by³o", to powiem ¿e gra jest bardzo fajna, szkoda tylko ¿e perony s± dla graczy z prenium.

Arcan 11-03-2008 19:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shau (Post 1946704)
Na poczatku, chcialbym napisac, drodzy uzytkownicy, ZE nie mam ochoty wyczytywac tego, ze tematy juz byly!

A moderatorzy nie maj± ochoty kasowaæ kolejnego powtarzaj±cego siê tematu.

Shau 11-03-2008 21:00

niby Perona jest dla p2p, ale teraz kazdy ktory stworzy konto dostaje p2p na 2 tygodnie ;P w dodatku dodaja war seta +3str!

Btw Arcan, a pytales ich czy maja ochote? W ogole opowiedz mi o tym.

ko³ba¶ 11-03-2008 21:10

Tak przejela firma po silkroadzie. tak wiemy ze jest gm aktywny. Tak teraz ciebie uswiadamiamy ze kod zrodlowy gry jest jeszcze bardziej dziurawy i nie ma juz "tylko" speed hacka ale takze godmode, atakujesz wszystko na mapie etc. Nie nie wmuwisz nam ze nie ma hackerow albo jst bardzo malo poniewasz zakladanie konta trwa max 5 min a potem w 3-4 dni mozna na luzie do 100+ wyexpic z takimi hackami co sa teraz(i uwiez mi nawet jak by gm chcial to by sie nie wyrobil). Pozdrawiam.

Lend 12-03-2008 21:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ko³ba¶ (Post 1947316)
Tak przejela firma po silkroadzie. tak wiemy ze jest gm aktywny. Tak teraz ciebie uswiadamiamy ze kod zrodlowy gry jest jeszcze bardziej dziurawy i nie ma juz "tylko" speed hacka ale takze godmode, atakujesz wszystko na mapie etc. Nie nie wmuwisz nam ze nie ma hackerow albo jst bardzo malo poniewasz zakladanie konta trwa max 5 min a potem w 3-4 dni mozna na luzie do 100+ wyexpic z takimi hackami co sa teraz(i uwiez mi nawet jak by gm chcial to by sie nie wyrobil). Pozdrawiam.

Tak, ale gdyby nie hacki to przyznasz ,¿e ta gra jest ¶wietna.

Raxev 12-03-2008 22:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lend (Post 1949029)
Tak, ale gdyby nie hacki to przyznasz ,¿e ta gra jest ¶wietna.

Ta gra jest jedyna w swoim rodzaju ; )

Aeglos Tribunal 14-03-2008 16:44

Gram w Dark Eden od jakiego¶ czasu (najpierw stare INT pó¼niej FS i teraz znów INT) mam Fire Ousta nick HotOuster jak co¶ to pisaæ w grze , albo na GG 7357630.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:58.